Jymypaukku! Arsenalille katastrofaalinen tappio FA Cupissa

Jalkapallossa Englannin FA Cupissa kolmannella kierroksella nähtiin todellinen jymypaukku, kun kakkossarjatason joukkue Nottingham tiputti Valioliiga-jätin Arsenalin jatkosta. Sunnuntain ottelussa kotijoukkueena toiminut Nottingham oli parempi lukemin 4-2.

Arsenal joutui koville jo avausjaksolla, kun Nottinghamin jenkkipuolustaja Eric Lichaj osui kahdesti.

Toisella jaksolla Nottinghamin johto kasvoi jo lukemiin 3-1, kun Ben Brereton osui rangaistuspotkusta.

Danny Wellbeck toi Arsenalin maalin päähän 79. minuutilla, mutta Nottingham sai uuden pilkun ottelun loppuhetkillä.

85. minuutilla Kieran Dowell onnistui pistämään pallon verkkoon, mutta osumaa tarkasteltiin mahdollisen kahden jalan osuman takia. Hidastuskuvat viittasivat tähän, mutta ottelun tuomaristo päätti hyväksyä maalin.

Lopussa Arsenal ei onnistunut enää kirimään ja näin sensaatio oli valmis.

Nottingham on tällä hetkellä Englannin kakkostasolla Championshipissä vasta sijalla 14.

Ranskalaismanagerin Arsene Wengerin alaisuudessa Arsenal ei ollut koskaan tipahtanut FA Cupissa kolmannella kierroksella. Sunnuntain ottelua Wenger seurasi katsomon puolelta, sillä hän sai vasta pelikieltoa Englannin jalkapalloliitolta epäsopivan käytöksen takia.

Valioliigassa Arsenal on tällä hetkellä sijalla kuusi.