JVG:ltä viesti presidentti Niinistölle: "Jos joku peruu tulonsa Linnan juhliin, me voimme tulla!"

JVG:n pojilta viesti Presidentti Niinistölle:"Sauli, hit me up man!" 7:51

Jare Brand ja Ville Galle vierailivat aamulla Huomenta Suomessa.

Elokuun lopussa uuden albuminsa Popkorni ilman ennakkomarkkinointia julkaissut JVG vieraili tänään aamulla Huomenta Suomessa.

JVG-kaksikko Jare Brand ja Ville Galle ovat vuoden 2017 kuunnelluin kokoonpano musiikkipalvelu Spotifyn listoilla Suomessa.

– Kyllähän tästä on tosi fiiliksissä ja kiitollinen, Ville sanoo.

– Niitä listoja tulee seurattua kausiluontoisesti. Jos listasijoitus näyttää laskevan, ei siitä tule hätäännyttyä, Jare toteaa.

JVG on ehtinyt julkaista urallaan albumeita cd-muodossa. Nykyään levyt julkaistaan lähinnä suoraan striimauspalveluissa.

– Se on kivaa, että levyjä julkaistaan nykyään myös vinyylinä. Meidän uuden levyn vinyylipainos tuli juuri eilen painosta, Ville Galle toteaa.

Jare ja Ville puhuvat haastattelussa myös omista musiikillisista idoleistaan.

– Silloin, kun ajettiin nuorena treeneihin, niin yrittihän faija rokkia soittaa matkoilla. Ehkä juuri siksi sitä on päätynyt räppihommiin, kun faija yritti esimerkiksi AC/DC:tä työntää kuunteluun. Mutta totta kai mekin diggaamme Metallicaa ja Guns N' Rosesia. Hyvä musa on aina hyvää musaa, Ville Galle sanoo.

– Faija on alkanut arvostaa meidän musiikkia pikkuhiljaa. Aluksi hän ihmetteli, mutta nykyään hän on fiiliksissä. On siistiä, että faija edes yrittää ymmärtää.

Sekä Jare Brand että Ville Galle täyttivät tänä vuonna tasan 30 vuotta. Räppärikaksikko ei saanut tasavuosista huolimatta presidentti Sauli Niinistöltä kutsua Linnan juhliin.

– Ei ole kutsua tullut. Missä kutsu on? Sauli, hit me up, man! Olisi kivaa tulla satavuotisbileisiin, Jare vinkkaa.

– Jos joku peruu tulonsa, me voimme tulla! Ville nauraa kameraan katsoen.

Katso artikkelin alussa JVG:n haastattelu Huomenta Suomessa kokonaisuudessaan.

Lue myös:

    Uusimmat