JVG muistuttaa uudella albumillaan, että pojatkin itkevät – näin aihe on näkynyt heidän elämässään

JVG julkaisi seitsemännen albuminsa – mukana kappale, joka peräänkuuluttaa poikien lupaa itkeä 12:03
JVG julkaisi seitsemännen albuminsa – mukana kappale, joka peräänkuuluttaa poikien lupaa itkeä

JVG:n uudella albumilla kuullaan niin meneviä kuin herkkiäkin kappaleita.

JVG julkaisi perjantaina Mun tapa pelata -nimeä kantavan uutuusalbumin, joka on rap-duon seitsemäs pitkäsoitto. Kyseinen albumi ylitti jo ennen julkaisuaan platinarajan tahkoen yli 24 miljoonaa streamia.

Albumin kenties herkin kappale on Pojatki itkee, jossa on mukana räppäri Lauri Haav. Kyseinen kappale kertoo tunteiden näyttämisen vaikeudesta ja nimensä mukaisesti muistuttaa, että pojatkin itkevät.

JVG:n Jare Brand ja Ville Galle perkasivat MTV Uutiset Livessä kappaleen takana olevaa sanomaa ja ajatuksia. Brandin mukaan hänen ja Gallen kasvaessa vallitsi yleisesti "perus Suomimeininki, jossa miehet eivät itke ja faija ei saunan lauteilla rupea vuodattamaan kyyneleitä”. Hän lisää asioiden olevan nykyään hieman toisella tavalla.

– Kaikki saavat olla sellaisia kuin haluavat ja näyttää tunteita. Jos itkettää, niin antaa mennä, kyllä se siitä vielä helpottaa, Brand sanoi.

Gallen mukaan etenkin urheilu- ja rap-piireissä tunteiden näyttäminen ei ole aina ollut kaikkein helpointa.

– On ollut ilo huomata, että mitä pidemmälle ollaan menty, niin sekin on muuttunut paljon, Galle sanoi.

– Kun tätä biisiä teimme, niin tuli vaan semmoinen fiilis, että välillä on hyvä miettiä ja tirauttaa pieni kyynel. Se voi olla ilosta tai surusta, hän jatkaa.

Oliko Jaren ja VilleGallen nuoruuden kaveriporukoissa ok näyttää tunteet? Mitä rap-duo sanoisi tunteidensa kanssa kipuilevalle pikkupojalle? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat