Juventus-luotsilta huolestuttavia tietoja Cristiano Ronaldon tilanteesta – "Se on vaikeaa"

Portugalin maajoukkuekomennuksella loukkaantunut Cristiano Ronaldo tekee kaikkensa, jotta hän olisi pelikunnossa pian pelattavissa Mestarien liiga -otteluissa.

Ronaldo loukkasi reittään Serbiaa vastaan pelatun EM-karsintaottelun ensimmäisellä puoliajalla, eikä kyennyt enää jatkamaan. Juventus kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä Ajaxin, joka pudotti sensaatiomaisesti hallitsevan mestarin Real Madridin jatkosta.

Juventus-luotsi Massimiliano Allegri toivoo portugalilaistähden kuntoutuvan ajoissa tärkeään Mestarien liiga -kamppailuun, mutta tilanne ei näytä vielä varmalta.

– Cristiano tekee paljon töitä palatakseen. Toivomme, että hän olisi valmis Ajax-ottelussa, mutta se on vaikeaa, Allegri toteaa Goalin mukaan.

Tilanne näyttää kuitenkin jo huomattavasti paremmalta. Vaikka Ronaldo pystyisikin mahdollisesti pelaamaan, tehdään lopullinen päätös pidemmällä tähtäimellä, eikä riskiä vamman uusiutumisesta oteta, jos tilanne näyttää siltä.

– Jalka voi jo paljon paremmin. Vielä on yhdeksän päivää jäljellä, joten meillä on vielä aikaa analysoida asioita yhdessä. Hän tekee nyt sellaisia asioita, joita hän voi, mutta on normaalia, että arvioimme tilanteen positiiviset ja negatiiviset puolet, Allegri sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat