Valtava takaisku! Cristiano Ronaldo loukkaantui Portugalin EM-karsintaottelussa – jätti kentän jo avausjaksolla

Portugalin jalkapallomaajoukkueen kapteeni Cristiano Ronaldo on loukkaantunut EM-karsintaottelussa Serbiaa vastaan.

Reittään pidellyt Ronaldo tuli Lissabonissa pelattavassa B-lohkon ottelussa kentältä vaihtoon 31. minuutilla. Hänet korvasi vaihtomies Pizzi.

Italialaisen Juventuksen Ronaldon otteluohjelmaan kuuluu muun muassa Mestarien liigan ensimmäinen puolivälieräkohtaaminen hollantilaista Ajaxia vastaan 10. huhtikuuta.

Portugalin ja Serbian ottelu päättyi 1–1. Dusan Tadic vei vieraat pilkulta johtoon jo seitsemännellä minuutilla, mutta Danilo toi Portugalin tasoihin hieman ennen taukoa.

Hallitseva Euroopan mestari Portugali on aloittanut karsinnat kahdella tasapelillä. B-lohkoa johtaa Ukraina, joka haki tiistai-iltana 2–1-vierasvoiton Luxemburgista.

Juttua päivitetty otteluiden lopputuloksilla 26.3. kello 6.59.