Juuso Pärssisen huippuvire jatkuu NHL:ssä, Mikael Granlund punnersi maalin – suomalaismaalivahdit torjuivat voitot

Jääkiekon NHL:ssä Nashville Predators voitti suomalaispelaajiensa avustamana New Jersey Devilsin. Nashville vei voiton kotikaukalossaan maalein 6–4.

Nashvillen Mikael Granlund teki toisessa erässä ottelun tasoitusmaalin 3–3, kun taas Juuso Pärssinen oli syöttämässä joukkueen kahta ensimmäistä maalia. Maalivahti Juuse Saros torjui kaikkiaan 36 kertaa.

Vastapuolen Erik Haula jäi maali-ilottelussa tehopisteittä.

Toisaalla Detroit Red Wings voitti jatkoajalla Montreal Canadiensin maalein 4–3.

Detroitin maalia vahtinut Ville Husso torjui kaikkiaan 20 kertaa. Vastapuolella Montrealin maalivahti Jake Allen teki puolestaan 38 torjuntaa.

Muista suomalaisista Detroitin puolustaja Olli Määttä jäi otteluissa ilman tehopisteitä.

Vieraissa menestyi myös Buffalo Sabres, kun se voitti Winnipeg Jetsin maalein 3–2. Suomalaiset eivät kuitenkaan päässeet ottelussa tehopisteille.

Buffalon riveissä pelasi liki 26 minuuttia puolustaja Henri Jokiharju, kun taas maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen oli vaihtopenkillä. Winnipegin puolella jäällä pyörähti kuuden minuutin ajan Saku Mäenalainen.

Toisaalla Tampa Bay Lightning voitti kotikaukalossaan Boston Bruinsin 3–2. Tampalle voitto oli jo kuudes putkeen sekä 11:s perättäinen kotivoitto.

Suomalaisista jäillä oli ainoastaan Bostonin Joona Koppanen, joka jäi pisteittä vajaan 13 minuutin peliajalla.

Washingtonissa nähtiin puolestaan jännittävä ottelu, jossa kotijoukkue Capitals voitti Pittsburgh Penguinsin lopulta voittolaukauskilpailuissa. Peli päättyi lukemiin 3–2.