Anton Lundell hurjasteli tehoillan – Floridalle tärkeä voitto pudotuspelitaistelussa

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthersin Anton Lundell nousi ottelun yhdeksi tehotykiksi läimien kaksi maalia ja tehden yhden syötön, kun Florida otti 5–2-vierasvoiton Montreal Canadiensista.

Lundell tasoitti pelin 1–1 ensimmäisessä erässä Eetu Luostarisen syötöstä. Lundell oli syöttämässä Floridan kolmatta maalia kakkoserässä. Floridan toisen ja kolmannen maalin teki Matthew Tkachuk.

Lundell teki toisen maalinsa ja Floridan neljännen kolmoserän puolessavälissä. Montrealin Rafael Harvey-Pinard kavensi eroa, mutta Floridan etumatka oli tässä vaiheessa jo liikaa. Viime hetkellä Tkachuk teki vielä Floridan viidennen maalin Aleksander Barkovin syötöstä tyhjään verkkoon ja täydensi hattutemppunsa.

Voitto tuli tarpeeseen, sillä Florida on vielä mukana kisassa pudotuspelipaikoista.

Saros torjui 43 kertaa

Mikael Granlundin uusi seura Pittsburgh Penguins otti 2–0-voiton vierailulle tulleesta Granlundin entisestä seurasta Nashville Predatorsista. Granlund vaihtoi pelipaitaa maaliskuun alussa.

Granlund on pelannut Pittsburghin riveissä nyt 14 ottelua, mutta on toistaiseksi tehnyt vain yhden maalin sekä kaksi syöttöä. Myös tämänkertainen ottelu jäi pisteettömäksi.

Nashvillen maalia vahtinut Juuse Saros torjui 43 kertaa.

Haulalle maali ja Aholle syöttö

Carolina Hurricanesin Sebastian Aho syötti kerran Detroitin maaliin, mutta Detroit otti silti 3–2-voiton vierailleesta Carolinasta.

New Jersey Devilsin Erik Haula teki maalin joukkueensa voittaessa 2–1 vierailulla olleen New York Rangersin. Haula teki ottelun avausmaalin ensimmäisessä erässä.

Toisaalla Boston Bruins voitti jatkoajalla Columbus Blue Jacketsin 2–1. Tampa Bay Lightning puolestaan kaatoi vierailleen Washington Capitalsin yksipuolisesti 5–1.