Mainos

Pettämiskohun kolhima Justin Timberlake palasi töihin

Näyttelijä-laulaja nähtiin Palmer-elokuvan kuvauspaikalla armeijauniformuun pukeutuneena.

Viikonloppuna 38-vuotias Justin Timberlake kuvattiin viettämässä kosteata iltaa baarissa näyttelijäkollegansa Alisha Wainwrightin, 30, kanssa New Orleansissa.

Baarissa oli myös tulevan Palmer-elokuvan kuvausryhmää ja muita näyttelijöitä. Näyttelijäkaksikko kosketteli toisiaan baarissa drinkkien ääressä. Timberlakella ei näkynyt kuvissa vihkisormusta, vaikka hän on naimisissa näyttelijä Jessica Bielin, 37, kanssa.

E! Newsin lähteen mukaan tähtipariskunta on sivuuttanut asian naureskellen. On kuitenkin ilmeistä, että Bielin olo on tapahtumien johdosta epämukava.

– Justin sanoi, että mitään ei tapahtunut. He olivat vaan porukalla viettämässä iltaa. Ei ole mitään muuta kerrottavaa, lähde kertoi E! Newsille.

Sisäpiiriläisen mukaan heidän välillään ei ole mitään romanttista.

– He ovat kuin sisaruksia, eivätkä todellakaan ole yhdessä. Wainwright seurustelee Los Angelesissa asuvan näyttelijän kanssa.

Alisha Wainwrightin tunnetuin rooli on televisiosarjassa Shadowhunters, jossa hän esittää ihmissudeksi muuttuvaa teiniä. Floridassa syntynyt näyttelijä opiskeli ennen näyttelijäuraa kasvitiedettä. Wonderland-lehdelle antamassa haastattelussa Wainwright kertoi, että hänen äitinsä toivoi tyttärestään lääkäriä. Wainwright ei kuitenkaan kokenut intohimoa lääketiedettä kohtaan.

Tulevassa Palmer-elokuvassa Timberlake esittää entistä lupaavaa amerikkalaisen jalkapallon pelaajaa, joka on ihastunut Wainwrightin esittämään opettajaan.

Timberlake, Biel ja Wainwright eivät ole suoraan kommentoineet suhdekohua.

Lähteet: Wonderland, E! News, Yahoo!​​​​​​​

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja