Justin ja Hailey Bieber ovat läheisempiä kuin koskaan – vihjasivat perheen perustamisesta: "Kun lapset tulevat mukaan kuvioon"

3:58
Justin Bieber koki kesäkuussa pelottavia hetkiä, kun puolet hänen kasvoistaan halvaantuivat.

Hailey Bieberin mukaan pariskunta haaveilee perheenlisäyksestä. 

Laulaja Justin Bieber ja hänen vaimonsa, malli Hailey Bieber ovat velloneet jo useita vuosia erinäisten vauvahuhujen keskellä. Vaikka pariskunnalla ei ole jälkikasvua, kertovat he haaveilevansa sellaisesta. 

Tuoreessa haastattelussa Hailey, 25, kertoi pariskunnan olevan läheisempiä kuin koskaan. Popin supertähtenä tunnettua miestään hän kuvailee parhaaksi ystäväkseen. 

– Hän on edelleen henkilö, jonka luo haluan kiirehtiä takaisin, Hailey kommentoi.

– Saatan lentää jonnekin tekemään töitä, mutta en malta odottaa, että pääsen takaisin hänen luokseen.

Samalla tyylistään tunnettu Hailey myönsi myös, että avioliitto vaatii myös työtä.

– Minusta tuntuu, että se (avioliiton menestys) johtuu molemmin puolin tehdystä ponnistelusta. Hän on loppujen lopuksi paras ystäväni, mutta vaatii silti paljon työtä, jotta liitto toimii. Lopulta, kun lapset tulevat kuvaan, tulemme olemaan kokonaan uuden edessä. 

Pariskunnan elämää ovat varjostaneet erinäiset terveyshaasteet, kun Hailey sai maaliskuussa aivoveritulpan ja joutui äkillisesti leikkaukseen. Justinilla puolestaan diagnosoitiin kesäkuussa Ramsay Huntin oireyhtymä, joka on harvinainen neurologinen häiriö, joka aiheutti kasvohalvauksen hänen kasvojensa oikealla puolella.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja