Justin Bieberin maailmankiertue on nyt ohi – perui kaikki loput keikkansa ensi vuoteen asti

Viime kesänä Suomessakin nähty Justin Bieberin Justice-maailmankiertue on nyt ohi.

Justin Bieberin kiertueen viralliselle Instagram-tilille julkaistussa tiedotteessa ilmoitettiin, että kiertue on päättynyt toistaiseksi ja että loput kiertueen keikkapäivät on siirretty tulevaisuuteen. Vielä syyskuussa kerrottiin Bieberin keskeyttäneen kiertueensa, mutta viimeisimmässä postauksessa ilmoitetaan kiertueen päättyneen kokonaan.

– Kaikki hänen maailmankiertueensa jäljellä olevat keikkapäivät lykätään ensi vuoteen, postauksessa kerrotaan.

Kiertueen lakkauttaminen on seurausta aiempien lykkäysten ja keikkojen peruuntumisten jälkeen. Bieber on kärsinyt viime aikoina terveysongelmista, kun hänellä todettiin Ramsay Huntin oireyhtymä, joka halvatti puolet artistin kasvoista.

Toistaiseksi viimeinen keikka nähtiin syyskuussa Rock in Rio -tapahtumassa, jonka jälkeen Bieber tiedotti uupumisestaan ja kiertueensa keskeyttämisestä. Nyt kiertueen loput suunnitellut keikat on peruttu.

Rock in Rio -tapahtuman jälkeen Bieber kertoi uupumuksestaan.

– Lavalta poistuttuani uupumus valtasi minut ja ymmärrän, että minun on asetettava terveyteni etusijalle juuri nyt. Laitan esiintymisen tauolle. Tulen olemaan kunnossa, mutta tarvitsen aikaa levätäkseni ja parantuakseni.

Supertähden Justice-kiertue alkoi maaliskuussa 2022 ja sen piti jatkua maaliskuuhun 2023 asti.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja