Jussi Parviaisen 19-vuotias kihlattu: Aiomme hankkia kolme lasta

Ohjaaja Jussi Parviaisen 19-vuotias kihlattu odottaa jo ensi viikon häitä sekä perheenlisäystä.

Jussi Parviainen, 55, kihlasi 19-vuotiaan Saana Uimosen keskiviikkona. Saana kertoi parhaalle ystävälleen kihlauksesta vain päivää ennen onnellista tapahtumaa, mutta Saanan vanhemmat ja muut läheiset saivat lukea tiedon mediasta.

– Paljon on tullut onnitteluja ja kaikki ovat olleet tosi ihania. Jussin kaltaista ei voi löytyä toista. Hän on niin kohtelias ja tekee joka päivä oloni hyväksi, Saana kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Saanalla on entisestä suhteestaan 3-vuotias lapsi, joten jo 16-vuotiaana äidiksi tullut kaunotar ei koe 36 vuoden ikäeroa olennaiseksi tekijäksi.

– Ainahan voisi miettiä, että Jussi voisi olla ikänsä puolesta isäni tai lapseni isoisä, mutta en ajattele asiaa niin. En ole ikinä ajatellut ikäeroa, se on vain ihmisten korvien välissä.

Pari ei kauaa aikaile, vaan aikoo avioitua jo ensi viikolla. Saana ei ole huolissaan nopeasti järjestettävien häiden aiheuttamista kiireistä.

– Ei meille tule paikan päälle vieraita muuta kuin muutama todistaja. Aiotaan mennä Helsingin Tuomiokirkossa naimisiin, mutta pitää varmaan mennä naimisiin tosi aikaisin aamulla tai tosi myöhään illalla, että onnistuu näin ruuhka-aikaan. Onneksi Jussilla on kontakteja sinne suuntaan, niin se varmasti onnistuu.

Parin ensi viikon hääjuhla tulee siis olemaan varsin pienimuotoinen, mutta onneksi häitä ehditään juhlia vielä useampaankin otteeseen.

– Aiomme pitää ulkomailla myöhemmin isot häät ja sitten kun tämä elokuva on tehty, niin ensi-iltabileissä juhlitaan myös meidän häitämme.

Myös perheenlisäys on parilla jo suunnitelmissa.

– Aiomme hankkia kolme lasta tässä piakkoin, lapset ovat ihania, Saana intoilee.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja