Jussi Parviainen 36 vuotta nuoremmasta kihlatustaan: Hän on loppuelämäni rakkaus

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti 19-vuotiaan Saanansa kihlanneen ohjaaja Jussi Parviaisen. Haastattelu oli suoranaista rakkauden ilotulitusta.

55-vuotias ohjaaja Jussi Parviainen vakuuttaa olevansa hyvin onnellinen uunituoreen kihlattunsa kanssa. Parviainen kihlasi itseään 36 vuotta nuoremman Saanan yllättäen keskiviikkona.

– Rakkauksia on ollut aiemminkin, mutta seurustelu ei vielä koskaan ole ollut näin ihanaa. Hän on loppuelämäni rakkaus ja olemukseltaan fantastinen, ei mitään säröä. Tämä kaikki on niin ihanaa, Parviainen hehkuttaa MTV3.fin Viihdeuutisille.

Parviainen ei malta olla kehumatta tulevaa vaimoaan ja parin ensikohtaamista. Jussi ja Saana tutustuivat, kun Jussi etsi uuteen elokuvaansa Kelpaanko Teille päänäyttelijää.

– Heti kun näin hänet niin rakastuin, voi ne silmät, puhe ja sielukas olemus.

Parilla on hurjat 36 vuotta ikäeroa, mutta sehän ei Parviaista haittaa. Mies vakuuttaa, että tämä liitto on sovittu rakkauden, eikä minkään sopimuksien pohjalta.

– Ikäero on vain ihmisten korvien välissä, esimerkiksi Chaplinilla oli vaimonsa kanssa isommat ikäerot. Sopivuudesta voi jokainen ajatella ties mitä, mutta ne ajatukset eivät kuulu meille. Kun on hyvä olla, niin se on sopivaa. Koen ensi kertaa tasavertaisuutta naisen kanssa, Parviainen kuvailee.

Jussi osaa opastaa myös muita ikäisiään miehiä siinä, miten nuoren naisen saa rakastumaan itseensä.

– Se onnistuu sillä, että rakastaa toista yli kaiken. Kun kokee antamansa rakkauden suuremmaksi kuin itsensä alkaa saada vastarakkautta ja pian dialogi muuttuu positiiviseksi.

Jussin rakkaus on selvästi saanut vastakaikua, sillä pari aikoo naimisiin jo ensi viikolla.

Kihlauksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja