Mainos

Juopon suomalaisen onneton taksimatka: Jätti kyydin maksamatta – kuski heitti ulos autosta ja ajoi jalan päältä

Virolainen Postimees-lehti kertoo erikoisen joulutarinan suomalaismiehen onnettomasta taksimatkasta Latvian Riiasta Viron Pärnuun.

Suomalaismies oli ollut Riiassa mutta myöhästynyt bussista. Mies päätti ottaa taksin Pärnuun ja hinnaksi oli tietojen mukaan sovittu sata euroa. 

Kun latvialaiskuskille oli Pärnussa selvinnyt, että 67-vuotiaalla suomalaismiehellä ei ole rahaa maksaa matkaa, heitti kuski miehen ulos taksista. Poliisiraportin mukaan taksikuski oli tämän jälkeen ajanut miehen jalan päältä.

Rankasti humalassa ollut suomalaismies vietiin ambulanssilla Pärnun sairaalaan.

Poliisin tiedottaja Maria Gonjaki kertoi Postimees-lehdelle, että kuski ja suomalainen alkoivat riidellä taksissa, kun mieheltä ei löytynyt rahaa. Kun suomalainen oli ryhtynyt aggressiiviseksi, taksikuski oli tiedottajan mukaan päättänyt heittää miehen ulos autosta.

Lehti haastatteli myös toista taksikuskia, joka oli vienyt suomalaismiehen sairaalasta myöhemmin hotellille. Suomalaismies oli kertonut kuskille, että riitaa oli tullut matkan hinnasta.

Taksikuski kertoi suomalaismiehen olleen edelleen niin humalassa, ettei voinut ymmärtää, kuinka humalassa hän oli ollut aiemmin päivällä ennen sairaalassa käyntiä.

Postimees-lehden haastatteleman taksikuskin mukaan hotellin virkailija oli sanonut hänelle, että kyseisestä suomalaisesta on ollut paljon harmia.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.