Juontajat Viki Eerikkilä ja Janne Grönroos paljastavat erikoisimmat kasvatusmetodinsa: "Olen yrittänyt, ettei poikani oppisi kävelemään vielä"

Viki Eerikkilä ja Janne Grönroos paljastavat sopimattomimmat tilanteet, joissa ovat revenneet nauruun 2:08
Viki Eerikkilä ja Janne Grönroos paljastavat sopimattomimmat tilanteet, joissa ovat revenneet nauruun

Viki Eerikkilällä ja Janne Grönroosilla on tahoillaan samankaltainen elämäntilanne pienten lasten isinä.

Radiojuontaja Viki Eerikkilä  nähdään alkusyksyllä luotsaamassa MTV:n uutta ohjelmaa Ei saa nauraa, jossa useat tunnetut suomalaiset viettävät yhdessä mökkiviikonloppua, jota määrittää vain yksi sääntö: ei saa nauraa.

Ohjelmassa mukana on myös Efter Nio -ohjelman juontaja Janne Grönroos. MTV Uutiset tapasi kaksikon MTV:n syysohjelmien pressitilaisuudessa. 

Eerikkilää ja Grönroosia yhdistää vahvasti muun muassa se, että he kumpikin ovat pienten lasten vanhempia. Kesä kului Eerikkilän perheessä vahvasti esikoisen touhuja seuraillessa. 

– Olen yrittänyt opettaa lapselle kaikennäköisiä asioita. Joitakin hän on oppinut ja joitain ei, Eerikkilä kertoo. 

Grönroos vitsailee, että hän olisi itse puolestaan pyrkinyt päinvastaiseen oman lapsensa kanssa. 

– Olen yrittänyt, ettei poikani oppisi kävelemään vielä, kun olen kuullut Vikiltä ja kaikilta muilta, että sitten pitää sisustaa uudestaan ja nostaa kaikki maljakot jonnekin. Niin olen koittanut taklata häntä niin paljon kuin mahdollista, että älä kävele vielä! Mutta ei ole onnistunut, hän oppi kävelemään. Niin nyt olen sitten sisustanut, Grönroos vitsailee. 

Eerikkilä kertoo taas, että hän yrittänyt opettaa lapselleen muun muassa sitä, ettei ihan kaikelle tarvitse nauraa. Yksi sana erityisesti saa Eerikkilän jälkikasvun aina nauramaan. 

– Meillä sana kakka aiheuttaa aina aikamoisen nauruhepulin. Olen yrittänyt vähän, että ei sille tarvitse aina nauraa. Mutta kyllä se vaan naurattaa, niin isää, äitiä ja lastakin. 

Yksi toivottu taito sen sijaan on varoittamatta ja huomaamatta hiipinyt Eerikkilän lapsen repertuaariin. 

– Hän aloitti jokin aika sitten päiväkodin, niin eilen katsoin ihan ihmeissäni, että mitä hemmettiä, sehän syö itse lusikalla. Se oli aika siistiä. Sitä ollaan odotettu, ettei koko ajan tarvitsisi olla syöttämässä. Niin nyt hän veti ihan itse puuroa, ja se oli aika mahtavaa. 

Lue myös:

    Uusimmat