Veronica Verho oli yksi Suomen ensimmäisistä Youtube-tähdistä – tältä hänen uransa alku näytti

Veronica Verho muistelee uransa alkuaikoja Illallinen äidille -ohjelmassa. 

Illallinen äidille -sarjassa tunnetut suomalaiset pääsevät yllättämään äitejään kokkaamalla heille upeat illalliset huippukokki Kari "Kape" Aihisen avustuksella. Tällä kertaa illallisen äidilleen loihtii juontaja-tubettaja Veronica Verho.

Illallisen aikana Verho muistelee oman Youtube-uransa alkuaikoja. Veronica Verho oli yksi ensimmäisistä suomalaisista Youtube-tähdistä ja ura alkoi vuoden 2012 tienoilla. 

– Meillä oli hirveä riita siitä, koska hän harrasti ratsastusta, klarinetin soittoa ja tanssia, hiphopia ja streetia. Sitten kun tultiin siihen teini-ikään, niin kaikki ne jäi. Annoin hänelle jonkun määreajan siitä, että hän saa miettiä, mikä se (uusi harrastus) on. Niin sitten hän tuli yhtenä kauniina päivänä selittämään mulle, että hän haluaa ruveta tekemään Youtubeen videoita ja hän tarvitsee siihen videokameran, Verhon äiti Minne Anneli Verho muistelee. 

– Sitten mä vaan sanoin hänelle, että mulla ei ole minkään näköistä käsitystä siitä, että mitä se on, mitä sä haluat ruveta tekemään. Mutta jos se on ok sulle ja se on uusi harrastus, niin näin tehdään. Ja sitten siitä lupasin hänelle, että ostan sen videokameran joululahjaksi. Siitä se tubettamisura alkoi, että ensimmäisen videon hän julkaisi silloin jouluaattona heti.

Verhon ensimmäinen video oli esittelyvideo, jossa hän kertoi itsestään. Juontaja muistelee kuvanneensa videon 12 kertaa, ennen kuin oli tyytyväinen lopputulokseen. 

Nykyään tubettaminen vaatii yhä enemmän töitä, sillä Verhon yleisöt sekä yhteistyöt ovat valtavia. Tällä hetkellä Verhon Youtube-kanavalla on 235 000 tilaajaa. Lisäksi hän juontaa omaa radio-ohjelmaansa NRJ:llä sekä on tehnyt televisiotöitä muun muassa Possen juontajana. Aihinen ihmettelee keskustelun aikana, kuinka paljon Verho oikein tekee töitä. 

– Paljon, paljon. Tämä on se, mistä mä olen huolissani aina välillä. Tosi huolissani, Anneli-äiti toteaa. 

Illallinen äidille mtv-palvelussa ja tiistaisin MTV3-kanavalla kello 20. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja