Juonipaljastuksia! Salkkarit-kolmikon tuomio luetaan

Salkkareiden kauden päätösjakso 22.6. MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 0:25
Kurkista Salkkareiden kevään päätökseen

Salatut elämät -sarjan kauden viimeiset jaksot löytyvät jo C Moresta. Varo juonipaljastuksia!

Salatuissa elämät -sarjan kevät-kausi paketoidaan dramaattisissa merkeissä ensi viikon keskiviikkona. Päätöksestä on saatu jo paljon esimakuja ja tulevan viikon jaksot on julkaistu jo C More -palvelussa.

VARO JUONIPALJASTUKSIA!

Viola huojentuu, kun kuulee, että Mira voi hyvin, kuten syntymätön lapsikin. Parin jännitys nousee pintaan, kun he tajuavat, että Mira joutuu jatkamaan todistamistaan oikeudenkäynnissä. 

Kari tyrmistyy, kun löytää morsiuspuvun hunnun alta tutun henkilön. Kari salaa kaiken Sallalta ja valehtelee, että näki itsekin kummituksen.

Aki harmistuu, kun kuulee toimittajan suunnittelevan juttua, jossa häntä epäillään Elina-yliajosta. Hän arvelee salaa Noelin olevan toimittajalle juoruamisen takana. 

Elina kauhistuu kuullessaan Susun ja Noelin kihlauksesta.

Toisaalla tuomari vetäytyy miettimään tuomiota. Pihlajakatulaiset uskovat, että Miran ansiosta tytöt välttyvät vankeustuomiolta. Viola ja Mira uskaltautuvat suunnittelemaan tulevaa ja yhteistä kotiaan Ilo-vauvan kanssa.

Nella huolestuu tajutessaan, että pahimmassa tapauksessa hän ei pääse kotiin pitkään aikaan. Tytöt jännittyvät, kun heidät kutsutaan takaisin oikeussaliin kuulemaan tuomiota.

Aki vannoo kostoa Noelille. Samaan aikaan Noel viettää kivaa hetkeä rakastavan perheensä Susun, Lailan, Matiaksen ja Toivon kanssa.

Matias paljastaa Mikille, että Susu ja Noel ovat kihloissa. Miki puolestaan tekee paljastuksen Matiakselle. 

Kevään päätös päättyy laukaukseen... Katso ylhäällä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa

Salkkareiden kevään erikoispitkä päätösjakso on koko Salkkarit-työryhmän tuloksista leikkaaja Eeva Heleniuksen muotoilema tiheätunnelmainen kokonaisuus. Päätösjakso MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 22.6.

Lue myös:

    Uusimmat