Mainos
Salatut elämät

Koko kesä Salkkareiden nettisarjoja

KATSO ILMAISEKSI MTV-PALVELUSSA

Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmojen välit kiristyvät – Jiri saa yllättävän ehdotuksen

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Kalle on suostunut lähtemään treffeille Larin kanssa. Lari on innoissaan, ja Kallekin päättää antaa Larille mahdollisuuden, vaikka häntä hieman ahdistaakin. Treffit sujuvat hyvin, kunnes Sanni tulee paikalle ja olettaa kaksikon olevan pariskunta. Lari ei korjaa käsitystä ja suhtautuu muutenkin Kalleen turhan innokkaasti. Lopulta Kalle ei kestä vaan haluaa puhua Larin kanssa vakavasti.

Jirin ja Aaron välit kiristyvät. Kaksikon välinen kärhämä äityy ilmiriidaksi ja keskeytyy vasta, kun poliisit saapuvat paikalle. Jiri ja Aaro joutuvat selliin rauhoittumaan. Jiri yllättyy, kun Aaro tekee hänelle yllättävän ehdotuksen.

Aaro ja Jiri sopivat, etteivät he kumpikaan estä toista olemasta isä Evan lapselle. Myöhemmin Eva helpottuu, kun Jiri ja Aaro lupaavat, etteivät tappele enää. Jiri kehuu Lindalle Aaron kypsää suhtautumista Jirin mahdolliseen isyyteen. Toisaalla Aaro muistelee Paulan lupausta ja on vakuuttunut siitä, että Evan lapsi on hänen.

Tale astuu ulos kerrostalosta ja liukastuu. Tale manaa hiekoittamatonta katua, ja Taalasmaan klaani päätyy muistelemaan Talotaikuri-aikoja. Nykyistä huoltoyhtiötä ei saada kiinni, joten Tale ja Kari päätyvät hiekoittamaan talon edustaa. Tale löytää kellarista vanhoja Talotaikurit-tamineita ja kokee herätyksen.

Osa 3567: Tale tykkää Harjavallasta.
Osa 3568: Ismon elämässä on huoltoa ja murhetta.
Osa 3569: Sinäkö se oot? 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja