Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo saa kuulla järkyttäviä uutisia terveydestään

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon! 0:44
Kurkista Salkkareiden tähän viikkoon!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

​​​​​​​Viola muistaa vanhan itsemurhavideonsa ja alkaa kuvata uutta. Samaan aikaan muut teinit ovat huolissaan Violasta. Pian Nella saa linkin Violan uuteen videoon, ja nuoret pelkäävät Violan jatkaneen itsetuhoisuuttaan.

Kari jatkaa lusmuiluaan ja juopotteluaan. Ismo kieltäytyy myymästä Karille enää pisaraakaan ja paheksuu muutenkin tämän alennustilaa. Kari palaa pettyneenä kotiin, jossa Tale ja Ulla juhlivat Taletaikureiden menestymistä. Kateellinen Kari valittaa takapakistaan Ismon kaupassa, mutta yllättyy, kun Ulla ja Tale ovat Ismon puolella.

Dahlia törmää ovenkarmiin, mikä huolestuttaa Gunnaria. Noel uskoo Dahlian olevan humalassa, mutta Gunnar huolestuu Dahlian terveydestä. Dahlia saapuu Kallen vastaanotolle. Dahlia järkyttyy, kun Kalle kertoo, että hänellä on huonoja uutisia.

Camilla ärtyy joutuessaan tarjoilemaan romanttista illallista Sannille sekä Akille, joka ottaa tilanteesta kaiken irti. Seuraavana aamuna Camilla vannoo Noelille löytävänsä pätevän ravintolapäällikön vielä saman päivän aikana. Aki jatkaa Camillalle vinoilemista, mikä herättää naisen kostonhalun.

Osa 3581: Lola ja Pietari, paluu tulevaisuuteen.
Osa 3582: Dahlia on törmäävä nainen.
Osa 3583: Diilillä on piikit, Kari.
Osa 3584: Camilla astuu tarhaan.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat