Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo keksii viimein huijausidean

Kurkista kuluvan viikon Salkkarit-tapahtumiin!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Cindy alkaa epäillä, että Jere saattaa sittenkin olla kasinoillan ilmiantaja. Toisaalla Jere vannoo Lasselle ja Joonatanille, ettei hän salaa mitään perheeltään.

Myöhemmin Jere nolostuu, myöntää epärehellisyytensä muttei kerro koko totuutta.

Nella on vaikuttunut Kristianin järjestämästä romanttisesta aamiaisesta, ja nauttii, kun saa vihdoin olla tämän kanssa kaksin. Kristian lupaa, ettei hän yritä enää miellyttää Nellan perhettä liikaa.

Noel huolestuu kuullessaan, että Susulla ja Akilla on treffit. Noel tahtoo erottaa kaksikon, ja vie tekosyyn varjolla Toivon Susulle hoitoon pilatakseen aikeen.

Sieviset hämmästyvät, kun Joanna tulee pyytämään yöpaikkaa.

Sampo on saanut viimein idean, jolla aikoo huijata itselleen sairaalan rahoja Kallen avulla. Hän lähettää Kallelle töihin valefirman nimissä tarjouksen, josta Kalle kiinnostuu.

Henrik flirttailee Ainolle, joka muistuttaa heidän sopimuksestaan: pojan pitää ensin hurmata Daniela, jos aikoo Ainon sänkyyn. Henrik panee merkille Ainon ja Joonatanin silmäpelin ja huolestuu.

Henrik ja Daniela hiippailevat Sampon lainaamilla avaimilla tyhjään majataloon. Kaksikko ottaa haltuunsa yhden huoneista, ja Daniela tekee paljastuksen.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja