Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Jiri saa kuulla tulevan vaimonsa suuren salaisuuden – ovatko häät vaarassa peruuntua?

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Mira on kohdannut Pera42-nimimerkin sijasta Severin ja Benjaminin, jotka ovat halunneet testata, miten pitkälle Mira on valmis menemään rahasta.

Sabrina torjuu Sampon pienen lähentymisyrityksen. Sampo törmää Monicaan. Kaksikon flirttihetki johtaa siihen, että Monica pyytää Sampoa avecikseen Evan ja Jirin häihin. Illalla Sabrina päätyy olemaan antamatta Sampolle vapaapäivää häiden takia työkiireisiin vedoten.

Linda puhuu yksinäisyydestään isänsä kanssa ja alkaa tajuta, että saattaa haluta Noelista enemmänkin kuin vain ystävän seuraa. Elina ja Noel aloittelevat romanttista iltaa, kun Linda astelee paikalle. Lindan epäonni jatkuu ja seuraavana päivänä hän yllättää Karin ja Iidan pusikosta.

Susu jää salaa uteliaaksi, kun Miki on ollut jälleen yksin terapiassa Iidan kanssa. Susu harmistuu, kun Miki ei suostu kertomaan terapiahetkensä sisällöstä hänelle.

Jiri ja Eva eivät malta pysyä erossa toisistaan eivätkä kaipaa polttareita. Kummatkin raahataan yllätysjuhliin. Jiri yrittää nauttia omista polttareistaan ja Eva omistaan. Jiri ja Eva iloitsevat seuraavana päivänä tapahtuvista häistään. Nella ei kestä vanhempiensa valheellista onnea, vaan päättää kertoa Jirille kaiken.

Susu tunnustaa Jutalle epävarmuutensa siitä, että pystyykö pelastamaan avioliittonsa Mikin kanssa.

Eva on varma, ettei mikään pilaa hänen ja Jirin häitä. Samaan aikaan Jiri miettii Nellan puheita. Jiri kertoo Nellalle, että uskoo rakkautensa Evaa kohtaan voittavan.

Laitelalla puolestaan Ressu alkaa salaa epäillä avioaikeitaan, kun riitaisat Ismo ja Kalle puhuvat isyyden ja avioliiton haasteista.

3850: Linda on hoippu-urheilija
3851: Kari huvipuistossa
3852: Jos kuuntelet
3853: Jos rakastat
3854: Tuhoutuvia kuvia

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja