Juonipaljastukset julki! Salatut elämät -hahmot tekevät seksisopimuksen

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Kari vaivaantuu, kun Tale huomaa hänen ja Lindan jäätävät välit. Kari paljastaa Talelle Lindan vihoittelevan hänelle, koska harrasti tämän kanssa seksiä paljastamatta, että hän seurustelee Lolan kanssa. Kari jää puntaroimaan Talen sanoja, kun tämä kehottaa häntä unohtamaan Lindan ja pelastamaan suhteen Lolan kanssa.

Lari on lähtenyt Kallen luota. Kalle hämmästyy, mutta kiirehtii silti Larin perään selitellen ja pahoitellen tilannetta. Lari on silti arvannut, että Kalle halusi seksiä. Kalle myöntää ja yllättyy, kun Lari myöntää toivoneensa samaa, mutta halusi silti testata Kallea kieltäytymällä kunniasta.

Kalle kutsuu Laria vahingossa Samin nimellä. Lari ei onneksi kuule sekaannusta. Miehet sopivat yhdessä, että seksi ei velvoita kumpaakaan mihinkään vakavampaan. Kalle huomaa silti, että Lari on kiinnostunut hänestä enemmän.

Ullalla on suunnitelma Benjaminin ja Annan ensitapaamiseen: Benjaminin pitäisi viedä Ulla vesijumppaan, sillä myös Anna saattaa mummonsa vesijumppaan, ja täten Benjamin tapaisi ihastuksensa. Ulla kuitenkin sairastuu viime hetkellä.

Osa 3559: Kalle on pitkänenäinen panokkio.
Osa 3560: Benjamin tekee upean kroolityön.
Osa 3561: Heikun keikun, Peppi Puolakka.
Osa 3562:

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat