Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Juonipaljastukset julki! Salatut elämät -hahmo todistaa kyseenalaisen hetken – järkyttyy näkemästään

0:44
Kurkista Salkkareiden tämän viikon tapahtumiin!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Benjamin musertuu, kun Anna tylyttää hänet valehtelusta ja antaa hänelle pakit. Surkea Benjamin tunnustaa Severille, ettei ole varma, voiko enää korjata välejään Annan kanssa. Myöhemmin Benjamin viestittelee Annalle ja saa hetkellisesti toivoa Annan suhtautuessa hänen töppäilyihin ymmärtäväisesti.

Benjamin pettyy jälleen, kun Anna lopettaa viestittelyn lyhyeen ja julkaisee yhteiskuvan Danin kanssa. Benjamin päättää luopua Annasta, sillä ei usko ikinä voivansa pärjätä Danille. Myöhemmin Benjamin tyrmistyy, kun näkee Danin tekemässä jotain hyvin kyseenalaista.

Eva todistaa kahvilassa, kun Jutta puhuu salaperäistä puhelua. Eva päätyy kertomaan puhelusta myös Ismolle, joka kummastuu Jutan epärehellisyydestä entisestään. Ismo pähkäilee asiaa, kun näkee Jutan nousevan tuntemattoman auton kyytiin kauempana. Ismo lähtee varjostamaan autoa ja päätyy mystiseen paikkaan.

Tale pettyy, kun Sanni ei anna hänelle lupaa nähdä Iljaa. Tale saa ajateltavaa, kun Jiri saarnaa hänelle isien oikeuksista. Sanni uskoo Akin vakuuttelut, ettei Talella ole mitään mahdollisuuksia Sannia vastaan Iljan huoltajuusasiassa. Tale kiinnostuu, kun Kari selittää lastensuojelun käyneen Sannin luona. Tale ilmoittaa Sannille ryhtyvänsä toimiin, jos hän ei saa nähdä Iljaa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja