Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo yrittää iskeä ihastustaan – tämä on lopputulos

Viikkokurkistus viikko 38 0:44
Kurkista Salkkareiden kuluvaan viikkoon!

Suosikkisarjassa Salatut elämät on ensi viikolla luvassa jälleen yllättäviä käänteitä! 

Yökerhossa iltaa Jannen kanssa jatkanut Victoria kummastuu huomatessaan Samulin kadonneen. Yrittäessään soittaa ystävälleen saa hän luurin korvaansa. Baarissa Janne yrittää lähentyä romanttisin aikein Victoriaa, joka kuitenkin torjuu Jannen.

Samuli herää häpeissään Kallen sohvalta, eikä muista illan tapahtumista juuri mitään. Kotimatkallaan Samuli törmää Victoriaan, joka miehen suureksi huojennukseksi kertoo, ettei ole kiinnostunut Jannesta, saaden Samulin toiveet jälleen nousemaan.

Iljalla, Sannilla ja Talella on perhehetki, josta Aki jää ulkopuoliseksi. Sanni kieltää Akia jäämästä yöksi luokseen, kun Ilja on läsnä. Sanni selittää, ettei ole vielä valmis tulemaan suhdekaapista Iljalle, mikä saa Akin kyseenalaistamaan suhteen vakavuuden. Sanni hyvittelee asiaa Akille intiimisti.

Noel on antanut Lindalle potkut. Linda yrittää puolustautua, mutta ei saa siihen tilaisuutta. Noel suomii Lindaa tuimana, jopa Ullan avustamisesta. Linda kertoo kokemastaan vääryydestä Jirille, jolta saa hieman lohtua. Linda pelkää menettäneensä työpaikkansa lisäksi myös Noelin ystävyyden.

Osa 3613: Aki ja Sanni näyttelevät nuorelle yleisölle.
Osa 3614: Jutta haistaa palanneen Sallan käryä.
Osa 3615: Ismo käy kahden rintamuksen sotaa.
Osa 3616: Aaro ei vaikene seurakunnan edessä.
Osa 3617: Salla nielee transkalaiset.  

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat