Salkkarit-juonipaljastukset julki! Suosikkihahmo palaa Pihlajakadulle – Kari Taalasmaa vetää heti turpaan

Salkkarit palaa ruutuun 14. tammikuuta 0:30

Suosikkisarjassa Salatut elämät on jälleen luvassa yllättäviä käänteitä! 

Kari nolostuu lyötyään vahingossa Aleksia. Kari tunnustaa Aleksille olevansa vähän vainoharhainen korjaamon tuhopolttoyrityksen vuoksi. Kari alkaa epäillä Aleksin vihjailujen perusteella, että Gunnarilla saattaa olla jotain tekemistä tulipalon kanssa.

Kari tenttaa vaivihkaa Gunnaria ja alkaa lopulta uskoa miehen syyttömyyteen. Kari harmistuu, kun Aleksi kiristää häntä menemään poliisin puheille syyllisen selvittämiseksi. Kari yllättyy, kun hän huomaa Gunnarin kädessä ison palovamman.

Jiri halaa Evaa tsemppaavana. Aaro todistaa halauksen ja tyrmistyy. Eva ja Jiri vannovat halauksen olleen viaton, minkä Aaro näyttää uskovan. Todellisuudessa Aaro jää kuitenkin taas empimään, voiko hän hyväksyä Evan ja Jirin läheisiä välejä.

Eva joutuu menemään Pihlajakadun hissiin painavien ruokakassiensa kanssa. Aaro todistaa tilanteen ja kiirehtii kellariin vehkeilemään. Eva on juuri lähdössä hissin matkaan, kun joku ryntää hissiin sisälle. Eva ehtii jo säikähtää, että tappaja on palannut rappuun, kun tajuaa, että tulija on Jiri. Jiri ja Eva lähtevät yhtä matkaa hissillä yläkertaan ja tapahtuu yllättävä käänne.

Osa 3507: Eva on virtaansa vailla
Osa 3508: Alissa vaihtaa luovalle alalle.
Osa 3509: Taalasmaanpako.
Osa 3510: Tj0, Camilla Mustavaara.
Osa 3511: Ismon sydän on vähän kallellaan. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä Salkkareissa tapahtuu tällä viikolla!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat