Juna jyskytti raiteille pudonneen vauvan ylitse: Kauhuissaan olevat vanhemmat pystyivät vain katsomaan ja odottamaan vierestä – "Kukaan ei uskonut hänen selviytyvän"

1:10

Intiassa junamatkustajat saivat pidättää hengitystään, kun juna jyskytti raiteille tippuneen vauvan ylitse. Vuoden ikäinen tyttö, Sahiba, tippui junaraiteille, mutta ihmeen lailla selviytyi onnettomuudesta vahingoittumattomana, kertoi The Times of India. Onnettomuus tapahtui Mathuran kaupungissa Intiassa.

Sahiban isän mukaan pelottavat hetket saivat alkunsa, kun hän huomasi jonkun varastaneen hänen lompakkonsa. Perhe jäi ilman rahaa ja junalippuja, jonka vuoksi he päättivät poistua junasta Mathuran juna-asemalla.

– Juna lähti liikkeelle, kun olimme poistumassa junasta. Vaimoni piti Sahibaa sylissä. Siinä tungoksessa joku tönäisi häntä ja lapsi putosi raiteille, kertoi tytön isä.

Tytön vanhemmat ja sivustakatsojat joutuivat vain odottamaan peloissaan, kun juna jyskytti tytön yli. Videolta nähdään, kuinka ihmiset yrittivät epätoivoisesti katsoa raiteille. Junan poistuessa ihmiset hyppäsivät välittömästi lapsen luokse.

– Kukaan ei uskonut lapsen selviytyvän. Mutta kun hänet nostettiin raiteilta, me näimme, että hän olikin hyvässä kunnossa, kommentoi silminnäkijä.

"Oli ihme, että lapsi selviytyi onnettomuudesta"

Kauhun parahdukset vaihtuivat nopeasti iloiseen puheensorinaan, kun ihmiset ymmärsivät vauvan selviytyneen. Tyttö ojennettiin nopeasti hänen helpottuneille vanhemmille. Silminnäkijät tulivat koskemaan ja siunaamaan onnekasta lasta.

– Oli ihme, että lapsi selviytyi onnettomuudesta vahingoittumattomana, kommentoi paikallinen rautateiden turvamies.

Raiteille pudonnut lapsi säikähti tapahtunutta. Onneksi tilanteesta selvittiin pelkällä itkulla. Lapsessa ei ollut loukkaantumisen merkkejä.   

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja