Julkkispariskunta haluaa kipeästi vuokralaisen – hinta ei houkuttele!

Baywatch-komistus ja hänen juontajavaimonsa kamppailevat löytääksen sopuhinnan mahdollista vuokralaista varten.

Kun Baywatch-sarjasta aikoinaan tutuksi tullut näyttelijä-laulaja David Charvet ja Yhdysvaltojen Dancing with the Stars -sarjan juontaja Brooke Burke eivät saaneet luksuskotiaan myytyä, joutuivat he laittamaan sen vuokralle. Valitettavasti tähtipari ei saanut yhtään vuokralaista napattua päätä huimaavalla vuokrapyynnöllä, joten pariskunta on nyt joutunut pudottamaan vuokrapyyntöä kolmanneksella. Pikkusummasta ei edelleenkään ole kyse, sillä julkkisparin kartanoon pääsee asumaan pulittamalla 38 500 euroa kuukaudessa.

Alunperin pari halusi myydä kartanonsa 9,6 miljoonalla eurolla, mutta huima hintapyyntö ei houkutellut ostajia. Viime kesäkuussa pari päättikin yrittää saada edes vuokralaisen kotiinsa liki 58 000 euron kuukausivuokraa vastaan.

Charvetin vuonna 1998 liki miljoonalla eurolla ostama kaksikerroksinen talo on pinta-alaltaan 628 neliömetriä. Talo sijaitsee julkkisten suosimalla, yksityisellä Sierra Retreatilla, jonka tiukat turvatoimet pitävät uteliaat kaukana. Naapureihin lukeutuvatkin Mel Gibsonin ex-vaimo Robin, elokuvaohjaaja James Cameron sekä Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tuttu Camille Grammer.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja