Julkkispari laittoi pitkään remontoimansa luksuskodin myyntiin – hinta 36 miljoonaa euroa!

Huippumalli Gisele Bündchen ja hänen urheilijamiehensä ovat tehneet yllättävän päätöksen koskien hulppeaa kotiaan.

Brasiliaismalli Gisele Bündchen ja hänen amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelaava miehensä Tom Brady ovat yllättäneet päätöksellään myydä Los Angelesin Brentwoodissa sijaitseva luksuskartanonsa.

Pariskunta on remontoinut kartanoaan jo vuosia ja he ovat muun muassa rakennuttaneet pihalleen leikkipuiston lapsilleen. Koska Bündchen joutuu työnsä puolesta oleskelemaan usein Los Angelesissa, pariskunnan on oletettu muuttavan sinne pysyvästi viimeistään Bradyn jäädessä eläkkeelle pelikentiltä.

Pariskunta hehkutti unelmakotiaan Architectural Digest -lehdessä vielä lokakuussa 2013.

– Rakensimme tämän kodin turvapaikaksi perheelleemme – paikaksi, jossa voimme nauttia yhdessäolosta, Brady muotoili.

Kartanon myyminen tuleekin yllätyksenä. Vaikka myymisen taustoista ei ole tietoa, pariskunta hamuaa ainakin huikeaa voittoa mahdollisilla kaupoilla. Ostaessaan ranskalaistyylisen kotinsa elokuussa 2008 pari maksoi siitä silloin 8,5 miljoonaa euroa. Saatuaan mittavan remonttinsa nyt valmiiksi pari onkin asettanut hintapyynnöksi 36 miljoonaa euroa.

Liki 1300-neliöisestä kartanosta löytyy muun muassa viisi makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta. Leikkipuiston lisäksi pihalla on uima-allas.

Jos kartano menee kaupaksi, on parilla silti katto pään päällä. He ostivat vastikään luksusasunnon New Yorkissa sijaitsevasta hulppeasta One Madison -rakennuksesta. Lisäksi he ovat rakentamassa uutta kotia Bostoniin.


LUE MYÖS:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat