Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Julkkiskokki selvittää: Eroaako luomutuotteen maku tavallisesta?

Jamie Oliver
Jamie OliverSplash News
Julkaistu 26.01.2013 18:00

Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa -sarjassa tutkitaan luomulihan ja tavallisen lihan eroja.

Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa -sarjassa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi.

Sarjan tämän sunnuntain jaksossa matkataan maaseudulle. Siellä kokkikokelaat opettelevat tunnistamaan luomuruokaa teollisesta markettitavarasta. Mutta onko luomu todella eri makuista? Maistavatko vasta kokkaamisen maailmaan totuttelevat nuoret eroa?

Jaksossa nähdään myös, hyväksyykö Jamie ravintolan sisutuksen, jota on suunniteltu yötä päivää?

Juttuun upotettavan kuvagallerian hallinta-artikkelin id

AVAlla 27.1.2013 klo 12.50!

AVA

Kuvat: Splash, AVA

Lisää aiheesta:

On aika laittaa grillit tirisemään! Julkkiskokit valmistavat kesän parhaimpia grilliherkkuja
Lahtelainen Timo on syönyt vuosia pelkkää pakastepitsaa – tämä näky saa Kari Aihisenkin sanattomaksi
Huippukokki Tomi Björck häkeltyy kisaajan tunnustuksesta: "Täytyy ottaa rotsi oikein auki..."
MasterChef-kisaajan suunnitelmat saavat tuomarit hämmentymään: "Ehkä ajattelen liian monimutkaisesti"
Huippukokki Kari Aihinen kommentoi ilmastonmuutoksen vaikutusta ravintola-alaan: "Enemmän ollaan tietoisempia"
Huippukokki tyrmää tietyn raaka-aineen Kokkisodassa: "Ei tarvitsisi enää tuoda!"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 16:45
    Ruokaniksit

    Saksia ei tarvita! Näin helposti avaat spagettipakkauksen

  • 13:27
    Takaisinvedot

    Poista tämä akkulaturi käytöstä

  • 11:14
    Ruoka

    Nyt iski fetakriisi

  • 08:15
    Asian ytimessä.doc

    Työttömyys voi tutkimusten mukaan sairastuttaa – työtön Juho-Pekka kaipaa ihmiskontakteja ja rutiineja

  • 06:51
    Hedelmät

    Tätä hedelmää Hanna Partanen suosittelee välipalaksi: "Tosi kuitupitoinen"