Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa -sarjassa tutkitaan luomulihan ja tavallisen lihan eroja.
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa -sarjassa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi.
Sarjan tämän sunnuntain jaksossa matkataan maaseudulle. Siellä kokkikokelaat opettelevat tunnistamaan luomuruokaa teollisesta markettitavarasta. Mutta onko luomu todella eri makuista? Maistavatko vasta kokkaamisen maailmaan totuttelevat nuoret eroa?
Jaksossa nähdään myös, hyväksyykö Jamie ravintolan sisutuksen, jota on suunniteltu yötä päivää?
Juttuun upotettavan kuvagallerian hallinta-artikkelin id
AVAlla 27.1.2013 klo 12.50!
AVA
Kuvat: Splash, AVA