Julkkiskaunotar Emilia Laguksen syntymätön lapsi menehtyi kohtuun – enkelivauvan kuolinsyy selvisi: "Kukaan ei olisi voinut tehdä mitään toisin"

Emilia Lagus iloitsi raskaudestaan tammikuussa, mutta ilo vaihtui suruun pääsiäisenä.

Julkkiskaunotar Emilia Lagus (o.s. Poikkeus) ja hänen aviomiehensä olivat alkuvuodesta onnensa kukkuloilla, kun he odottivat ensimmäistä yhteistä lastaan. Lagus kertoi Instagram-tilillään pääsiäisenä, että ilo muuttui suruksi, hartaasti odotettu pienokainen menehtyi kohtuun.

– Meidän pieni enkelivauva todettiin eilen kuolleeksi kohtuun. Suru on äärimmäinen, mutta oon myös kiitollinen viimeisestä puolesta vuodesta, jotka sain tän vauvan kanssa viettää, Lagus kirjoitti tunteikkaassa Instagram-päivityksessään.

Lagus juhli tällä viikolla 29-vuotissyntymäpäiviään. Hän sai syntymäpäivälahjaksi Chanelin lenkkarit ja Versacen lautaset, mutta paras lahja liittyi kuitenkin menetettyyn pienokaiseen.

– Mun paras syntymäpäivälahja oli se, että saatiin tietää pienen enkelivauvamme kuolinsyy. Syy oli napanuorakomplikaatio. Vaikka menetys sattuu, niin meille on iso helpotus tietää että, kuolema on täysin odottajasta riippumaton, tapahtuneen ei oleteta uusiutuvan ja ennen kaikkea kukaan ei olisi voinut tehdä mitään toisin, Lagus kirjoittaa Instagram-tilillään.

Nykyisen aviopuolisonsa kanssa hän avioitui viime vuonna Malediiveilla.


Lue myös:

    Uusimmat