Julkisuus riivaa yhä hovin jättänyttä Meghania – suuri suru: 1-vuotias Archie ei saa leikkikavereita

2:32
Prinssi Harry kertoi onnesta ymmyrkäisenä esikoispoikansa syntymästä

Herttuatar Meghan haluaisi viedä 1-vuotiaan Archien äiti–lapsi -kerhoon, mutta pitää perheen tunnettuutta esteenä sille.

Herttuatar Meghan on Daily Mailin tietojen mukaan huolestunut siitä, ettei hänen ja prinssi Harryn esikoinen Archie ole riittävän paljon tekemisissä muiden taaperoiden kanssa.

Brittilehdelle puhuneen ystävän mukaan Meghan toivoisi, että voisi osallistua toukokuussa vuoden täyttäneen poikansa kanssa äiti–lapsi -kerhoon.

– Meghanin mukaan Archie tarvitsisi ikäistään seuraa sosiaalisten ja emotionaalisten taitojensa kehittämiseksi, hän sanoo.

Yksityisyydestään hyvin tarkka herttuatar tahtoisi viedä poikansa äiti–lapsi -kerhoon, mutta kokee sen kuitenkin vaikeaksi.

– Meghan tahtoisi olla osa sellaista yhteisöä, mutta koronavirus ja hänen tunnettuutensa ovat olleet esteenä. Hän sanoo, että he ovat liian tunnettuja tehdäkseen tämänkaltaisia asioita.

Sussexin herttuapari ilmoitti tammikuussa jättävänsä brittihovin. Nuori perhe asettui ilmoituksen jälkeen Vancouverin saarelle Kanadaan. Koronan alettua vaikuttaa merkittävästi matkustamiseen perhe päätti kuitenkin muuttaa Los Angelesiin.

Harry ja Meghan eivät ole ostaneet omaa taloa Los Angelesista, vaan perhe asuu elokuvamoguli Tyler Perryltä vuokratussa hulppeassa kartanossa.

Myös Meghanin äidin Doria Raglandin on uutisoitu muuttaneen herttuaparin luo. Isoäidin on sanottu myös hoitavan epävirallisesti Archien lapsenvahdin pestiä.

Kuninkaallisasiantuntija Katie Nichollin mukaan Harry ja Meghan nauttivat uudesta, kuninkaallisvapaasta elämästään Los Angelesissa poikansa Archien kanssa. Nicholl arvelee Archien olevan monen uuden asian oppimisen kynnyksellä tällä hetkellä

– Luulen, että hän osaa lähestulkoon kävellä. Hän on erittäin iloinen pikkupoika, hän nauttii Los Angelesista ja he asuvat yhä Tyler Perryn kartanossa. Olen kuullut, etteivät he ole löytäneet vakituista kotiaan vielä, vaan he etsivät yhä, Nicholl pohti hiljattain ET:n haastattelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja