Julkisuudesta tutut naiset kertovat, kuinka saavat ajan kulumaan koronakaranteenissa

Näin saat aikasi kulumaan koronakaranteenissa 3:43
Katso videolta, miten julkisuudesta tutut henkilöt kuluttavat aikaa koronakaranteenissa.

Koronakaranteenin kesto on nykyohjeiden mukaan 5–10 päivää. Julkisuudesta tutut henkilöt kertoivat Viiden jälkeen -ohjelmassa, miten kuluttavat aikaa kotona ollessaan.

Juontajina ja somevaikuttajina tutuiksi tulleet Veronica Verho ja Heidi Sohlberg sekä MTV Uutisten ruokatoimittaja Petra Tuominen sairastavat kukin koronaa kotonaan. Tauti on aiheuttanut heille muun muassa kuumetta, hengenahdistusta ja limaisuutta.

– Loppupeleissä se on ollut aika perusflunssaa, Verho sanoi haastattelussa.

Tuominen luuli ensin oireidensa olevan seurausta kolmannesta koronarokoteannoksesta. Voinnin huonotessa kävi kuitenkin ilmeiseksi, että kyse on oikeasta taudista.

Sohlberg puolestaan uskoi oireidensa johtuvan koronasta, mutta kaikki neljä kotitestiä antoivat negatiivisen tuloksen. Vasta virallinen testi paljasti, että hän oli saanut koronatartunnan.

Oireet saattavat mennä ohi jo ennen kuin eristys loppuu. Mitä tehdä, kun kotona pitäisi nyhjöttää, vaikka olo ei ole kovin sairas? Yllä olevalla videolla Verho, Sohlberg ja Tuominen kertovat, miten kuluttavat aikaa koronakaranteenissa.

Viiden jälkeen nähdään joka arkipäivä MTV3-kanavalla kello 16.58 alkaen. 

Ohjelma on katsottavissa suorana ja tallenteena myös MTV Katsomossa. Muista päivän uutisissa ja puheenaiheissa myös MTV Uutiset Live

Lue myös:

    Uusimmat