Juliette Binoche näyttää mallia: Näin piristät asuasi punaisella

Lauantain AVA Elokuvan Dan in Real Life -tähti Juliette Binoche on ikuinen luonnonlapsi, joka viihtyy housupuvuissa ja tekee tyylirintamalla varmoja valintoja. Tähti on kuitenkin taidokas piristämään asuaan ilmeisellä lempivärillään – nimittäin säväyttävällä kirkkaanpunaisella.

Ranskalaisnäyttelijä Juliette Binoche, 49, on loistava osoitus persoonallisesta aikuisesta naisesta, joka ei anna muotimaailman paineiden tai Hollywoodin langanlaihojen prinsessojen vaikuttaa omaan olemukseensa: tähti pitää kiinni omasta tyylistään piittaamatta muista ja tekee sen vielä hurjan taidokkaasti.

Binoche viihtyy punaisilla matoilla klassisissa asuissa, joissa on selvästi hyvin mukava olla. Tähti suosii maanläheisiä sävyjä, mutta uskaltaa kuitenkin piristää asukokonaisuuksiaan selvällä suosikkivärillään, punaisella.

Suomalaiset ovat Binochen tapaan hyvin juurtuneita käyttämään nimenomaan maanläheisiä värejä yllään ja tästä syystä Binochen tyylistä voikin moni ottaa mallia: rohkaistumalla valitsemaan ylleen yhtä vahvaa tehosteväriä tärkeissä tilaisuuksissa voi pitää huolen siitä, että asukokonaisuudesta syntyy näyttävä. Kirkkaanpunainen on erityisen sopiva tehosteväriksi nimenomaan suomalaisille siksi, että voimakas punainen saa erityisen vaalean ihon säteilemään upeasti.

Juliette Binoche tähdittää lauantaina 29.6. AVA Elokuvassa Dan in Real Life klo 22.00.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja