Julie Bowen näyttää mallia: Näin pukeudut kirkkaisiin väreihin

Kevään kynnyksellä on hyvä aika päivittää omaa vaatevarastoa raikkaammaksi ja kokeilla ylle kirkkaampia värisävyjä. Moni kaipaa vinkkejä siihen, kuinka kammoksuttuja kirkkaita värejä voi pukea ylle tyylikkäästi ja mallia onnistuneeseen tyyliin voi ottaa Hollywood-tähtien yltä.

Näyttelijä Julie Bowen, 42, ei kammoksu kirkkaitakaan värejä ja näyttää onnistunutta esimerkkiä siitä, kuinka neonväreinkin on mahdollista luoda asukokonaisuus, joka istuu arvokkuutensa puolesta arvokkaisiinkin juhliin.

Bowen oli sonnustautunut WGAw Writers Guild -gaalaan kirkkaanoranssiin pitkään iltapukuun, joka sai hänet hehkumaan punaisella matolla. Tyylikäs laskeutuva asu oli vaikuttava näky hoikan tähden yllä – eikä vähiten siksi, ettei Bowen ollut yhdistänyt asun kanssa sen kummempia asusteita, vaan antoi iltapuvun puhua puolestaan.

Bowen viihtyy erityisen hyvin juuri kirkkaanoranssissa värissä, sillä tähti valitsi ylleen oranssia myös Vanity Fairin Oscar-juhliin vuosi sitten. Jo tuolloin Kaliforniassa näyttäytynyt Bowen näytti loistavaa esimerkkiä siinä, kuinka arvokkaalta kirkkaatkin värit voivat parhaillaan näyttää.

Limenvihreä on kentie kirkkaista väreistä kammoksutuin asuvalinnaksi, vaikka väriä käytetäänkin nykyään ahkerasti sisustuksessa. Viime syksynä Emmy Awardseihin limenvihreässä iltapuvussa saapunut Bowen todisti kuitenkin, että väri sopii muuallekin kuin sisustustyynyihin – silloin kun asusteet on karsittu minimiin ja puku itsessään saa loistaa.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja