Julia vaihtoi ihonhoitorutiineja poikaystävänsä kanssa – tämän viiden päivän koe opetti

Mimi hurmaa meikki-illuusioillaan 0:58

Julia vaihtoi ihonhoitorutiineja poikaystävänsä kanssa viideksi päiväksi. Tämä koe opetti!

Kauneustoimittaja Julia Brucculieri on asunut poikaystävänsä Anthonyn kanssa kolme vuotta. Tuona aikana Brucculieri on pannut merkille, ettei mies oikeastaan hoida ihoaan mitenkään: tämä lähinnä pesi ihoaan lämpimällä vedellä suihkussa. 

Anthony kertoi niukan rutiininsa syyksi sen, ettei uskonut tuotteiden tekevän hyvää iholleen, eikä hän halunnut tuhlata aikaa kylpyhuoneessa. Brucculierilla sen sijaan on oma rutiininsa, johon kuuluu huikeat viisi tuotetta.

– Kun päätoimittaja kysyi minulta, haluaisinko vaihtaa rutiinia Anthonyn kanssa, ensimmäinen ajatukseni oli, ettei hän koskaan suostuisi. Sitten tajusin, että jos hän suostuisi, hän käyttäisi kalliita tuotteitani, Brucculieri kuvaa Huffington Postissa, johon hän kirjoitti kokeesta.

– Silti jokin mielessäni ei anna minun jättää haasteita väliin, joten menin kotiin ja jotenkin sain Anthonyn mukaan.

Pari vaihtoi rutiineja viiden päivän ajaksi.

Tältä rutiinit näyttivät:

Julia

  • Pese kasvot vedellä aamuisin, levitä kosteusvoide
  • Jos haluat pestä kasvot illalla, mene suihkuun

Anthony

  • Pese kasvot vedellä
  • Levitä C-vitamiinia sisältävä seerumi, silmävoide, kosteusvoide ja aurinkovoide
  • Iltaisin pese kasvot kasvojenpesuaineella ja kosteuta

Näin koe sujui!

Ensimmäinen päivä kului rutiineja opetellessa. Anthony inhosi Brucculierin hienoa seerumia; Brucculieri sen sijaan kadehti miestä, joka sai käyttää sitä.

– Illalla Anthony käytti puhdistusainetta pestäkseen kasvonsa suihkussa ja myönsi, että hänen ihonsa tuntuu puhtaammalta kuin yleensä. Minä menin kaunaa kantaen sänkyyn käyttämättä puhdistusainetta tai kosteusvoidetta suihkun jälkeen, Brucculieri kuvaa.

Viikon aikana Anthony oppi huoltamaan kasvojaan. Kummankaan iho ei kuitenkaan vaikuttanut kokevan suuria muutoksia.

– Tunsin ihoni olevan hieman kuiva, ja henkilökohtaisesti ajattelen, että Anthonyn iho oli pehmeämpi, Brucculieri sanoo.

"Kai se tuntuu aika hyvältä"

Kolmantena päivänä Brucculieri unohti, että oli päättänyt olla meikkaamatta kokeen aikana – hänhän ei voisi poistaa meikkiä aineilla. Meikattuaan Brucculieri sai yllättyä epämiellyttävällä tavalla illalla, kun meikki vain valui hänen poskilleen veden ansiosta.

Neljäntenä päivänä Anthony kokeili Brucculierin suosimaa kasvonaamiota.

– Hän ei pitänyt siitä pannessaan sen kasvoilleen, mutta huuhdeltuaan hän myönsi "joo, kai se tuntuu aika hyvältä", Brucculieri hehkuttaa.

"Ihoni tuntuu hieman kosteutetummalta"

Kokeen lopulla Anthonykin myönsi, ettei kasvojen huoltaminen ole niin kamalaa kuin hän luuli.

– Kun käytin tuotteita ja tajusin, ettei se vie kovin kauaa, olen luullakseni avoimempi ajatukselle ihonhoitotuotteiden käyttämisestä. Ihoni tuntuu hieman kosteutetummalta eikä yhtä ärtyneeltä, mies kuvasi.

Brucculierista kaikki kokeessa oli hyväksyttävää paitsi se, ettei hän saanut pestä kasvojaan tai kosteuttaa illalla.

– En vihannut sitä, että luovuin rutiinistani, mutten rakastanutkaan sitä. Ihoni ja minäkin olimme paljon iloisempia, kun sain viimein taas käyttää puhdistusainettani ja panna C-vitamiiniseerumia iholleni, Brucculieri sanoo.

Kaksi päivää kokeen jälkeen Brucculieri yllätti Anthonyn pesemästä kasvojaan. Mies käytti tuotetta, joka hänelle oli ostettu kuukausia sitten – ja jota hän ei ollut tätä ennen käyttänyt!

Lue myös:

    Uusimmat