Mainos
Salatut elämät

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Julia näyttelee Salkkareissa majatalon työntekijää – pääsee tänä keväänä ylioppilaaksi: "On ihana päästä elämässä eteenpäin"

Salatut elämät -sarjassa majatalotyöntekijää esittävä Julia on saanut paljon irti Salatut elämät -kokemuksestaan.

Julia Vuorinen on toiminut jo jonkin aikaa Salatut elämät -sarjassa avustajana. Hänet on voinut nähdä työskentelemässä majatalo Amandassa useaan otteeseen niin pääsarjassa, kuin Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjassakin.

Vuorinen on elänyt nuoruutensa paljolti näyttelyn parissa. Hän kävi ilmaisupainotteisen yläasteen ja näytteli paljon ollessaan vaihdossa Yhdysvalloissa. Lukiota hän on käynyt niin ikään ilmaisutaitoaineita painottavassa Kallion lukiossa.

– Tässä on aika paljon tullut tehtyä, Vuorinen toteaa MTV Uutisille.

Salkkarien ohella Vuorinen työskentelee Starbucks-kahvilassa ja harrastaa salilla käyntiä. Lisäksi hän lukee parhaillaan kauppakorkeakoulun pääsykokeisiin.

– Vähän sellaista nuoren elämänpohtimista, että mihin suuntaan tässä pitäisi oikein mennä, Vuorinen lohkaisee.

Kahden työn, koulun ja harrastusten kanssa tasapainoilu on onnistunut Vuoriselta hyvin. Hän huomauttaa, että Salkkarien kuvauksissa ei mene edes päänäyttelijöillä aina koko päivää.

– On oikeastaan ollut vain kiva päästä kuvauksiin, kun pääsee hetkeksi Salkkarit-maailmaan ja voi unohtaa kaiken muun. Minulle toimii opiskelujen kanssa parhaiten, että ne voi välillä unohtaa ja voi panostaa sitten täysillä, kun pääsee niihin taas käsiksi.

Suomen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Salkkarit tuo usein mukanaan paljon suosiota. Vuorinen on kuitenkin pienen roolinsa ansiosta säästynyt liialta huomiolta ja päässyt keskittymään pääasiassa kokemuksen keräämiseen.

Salkkareissa työskentely onkin ollut hänelle opettavaista. Vuorisella on ollut niin mukavaa, että hän jopa harkitsi hakevansa taidealalle opiskelemaan.

– Kuvauksissa on oppinut paljon, kun on itse ollut kiinnostunut alasta. Salkkareissa on todella ihana työryhmä ja kaikki moikkaavat, kun saapuu kuvauksiin, Vuorinen kehuu.

Vuorinen saa valmiiksi nyt kesäkuun alussa vaihtovuoden venyttämän, neljän vuoden pituisen lukiourakkansa. Todistukseensa tyytyväinen nuori aikoo juhlistaa valmistumista luonnollisesti isoon tyyliin.

– Aion pitää aika isot juhlat! On ihana päästä elämässä eteenpäin, Vuorinen hehkuttaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja