Nuori Salatut elämät -tähti tulee pian ensimmäistä kertaa isäksi – tunnustaa jännittävänsä erityisesti yhtä asiaa

2:25
Axel Milliam astelee uutena kasvona Salattuihin elämiin – palasi rakkauden takia Lontoosta Suomeen

Uusi Salkkarit-tähti Axel Milliam tulee isäksi ensimmäistä kertaa kesällä. Hän paljastaa jännittävänsä eniten synnytystä.

Salatut elämät -sarjaan varsin hiljattain saapuneen Axel Milliamin näyttelemä Kristian Harju onnistui hurmaamaan Emma Nopasen näyttelemän Nella Tammisen heti ensisilmäyksellä Tallinnassa. Kaksikon välillä kipinöi edelleen, kun Kristian päätyi yllättäen Helsingissä baarialalta Nellan opettajaksi lukioon.

Milliam kertoo Salkkareiden pressipäivänä MTV Uutisten haastattelussa olevansa unelmatyössään ja nauttivansa työstään sarjassa täysin siemauksin.

– Parempaa ei voisi vastavalmistuneena näyttelijänä toivoa, 27-vuotias näyttelijä iloitsee ja kertoo nauttineensa uudessa työyhteisössä etenkin lämminhenkisestä ilmapiiristä, vaikka työtahti on kova.

– Kaikki pyörii kellontarkasti, mutta silti pystytään heittämään vitsiä ja homma toimii. Se oli yllättävää, hän pohtii nyt, kun työrupeamaa on takana jo useampi kuukausi.

Työkavereiden lisäksi myös Salkkarit-fanit ovat ottaneet uuden hahmon vastaan todella lämpimästi.

– Olen saanut tolkuttoman paljon käsin kirjoitettuja kirjeitä ja itse tehtyjä fanilahjoja. Vastaanotto on ollut mieletön, Milliam sanoo häkeltyneenä.

Hän päätyi Salkkareihin suoraan Lontoosta, missä hän opiskeli näyttelijäntaiteita. Viimeiset pari kuukautta opinnoistaan hän suoritti Suomesta käsin, ja nyt hän sanoo tulleensa jäädäkseen. Siihen on monta hyvää syytä.

– Kun lapsi on syntymässä ja on hyvä työ ja koti täällä, niin ei ole minkäänlaista halua palata takaisin sinne. Se oli ihana, hieno ja opettavainen luku elämässäni, mutta joskus täytyy kääntää sivua eteenpäin.

Milliam kertoi aiemmin keväällä sosiaalisessa mediassa, että hänen ja hänen avopuolisonsa perheeseen odotetaan pientä poikaa, jonka laskettu aika on kesällä. Tulevat vanhemmat ovat ehtineet valmistautua perheen kasvamiseen rauhassa, sillä raskaus oli tiedossa jo siinä vaiheessa, kun pari etsi yhteistä kotia Helsingistä.

– Laskettu aika on elokuun alussa, eli nopeasti se alkaa lähestyä. Olemme saaneet tosi hyvin laitettua paikkoja valmiiksi. Nyt olisi pari viikkoa vielä töitä ennen kuin kesäloma alkaa. Sitten viimeistellään paikat siihen kuntoon, että pojan on kiva tulla kotiin, näyttelijä kertoo.

Milliam sanoo, ettei varsinaista isyyslomaa ole tiedossa, vaan tarkoitus on palata normaalisti kuvauksiin kesätauon jälkeen. Kesää hän suunnittelee viettävänsä rennoissa merkeissä ja tarkoitus on nauttia parisuhdeajasta ennen vauvan syntymää.

– Otetaan päivä kerrallaan ja yritetään nauttia raskaudesta ilman, että täytyy jännittää koko ajan synnytystä, Milliam sanoo ja myöntää jännittävänsä ensimmäistä kertaa isäksi tullessaan etenkin yhtä asiaa.

– Kyllä se on se synnytys, koska olen periaatteessa täysin avuton siinä. Kun vauva-arki alkaa rullata, siihen voi antaa oman panoksensa ja olla läsnä. Synnytyksessä ei voi koskaan tietää, mitä tapahtuu ja itse ei voi oikein tehdä muuta kuin olla tukena ja turvana.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja