Jukurit taapersi SM-liigassa rumasti europelimenestyksen jälkeen – Olli Jokiselta tylyä tekstiä: "Oman viestini olen jo antanut"

Lehdistötilaisuus: JYP - Jukurit 3:07
Olli Jokinen on viestinsä joukkueelle välittänyt.

Jääkiekon Mestarien liigassa komeasti puolivälieriin selvinnyt Mikkelin Jukurit koki tylyn paluun arkeen kotimaan sarjassa perjantaina.

JYP rökitti Jukurit kotikaukalossa maalein 6–2 ja kasvatti voittoputkensa kolmeen otteluun.

–  Nyt nähtiin kyllä todellinen ohipeli meiltä ja ehdottomasti kauden huonoin suoritus. Kaveri oli kaikessa edellä, eikä meillä ollut mitään palaa, Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen tuskasteli.

Katso Jokisen tilitys pääkuvan videolta!

–  Ei vain saisi tulla tällaista klassista ulospuhallusta. Tämä ei ole missään nimessä hyväksyttävää. Meillä on kuitenkin kaikki panos tässä kotimaisessa liigassa, vaikka toki haluamme osallistua myös Euroopan sarjaan täysin panoksin.

Koko alkukauden kiikaritehoilla liidellyt JYP-hyökkääjä Samuel Salonen oli kotijoukkueen ykköstykki pistein 1+3. Myös toinen nelosketjun hyökkääjä Anton Stråka onnistui tällä kaudella ensimmäisen kerran.

Joukkueet kohtaavat jo lauantaina Mikkelissä uudestaan.

–  Olimme todella kliinisiä maalipaikoissa ja ylivoima toimi. Huomiseksi on varmasti keksittävä uusia keinoja, jotta voimme peliä parantaa, JYP-luotsi Jukka Rautakorpi totesi.

–  Nyt lähdetään linja-autoon ja punotaan uudet juonet huomiselle. Oman viestini olen jo joukkueelle antanut. Sitä ei tarvitse enää kerrata. Huomenna (lauantaina) pitää olla valmis, Olli Jokinen sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat