Jukurien hätähuuto on täydellinen rimanalitus – Petteri Sihvonen kiehahti: "SM-liigan pitäisi antaa sakko"

Mikkelin Jukurit tiedotti torstaina synkästä taloustilanteestaan. MTV Urheilun kiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen pitää seuran ulostuloa täydellisenä rimanalituksena.

Jukurit kertoi torstaina aamuvarhain seuran talouden olevan vakavassa tilanteessa. Petteri Sihvosen huomio kiinnittyi ulostulon syyllistävään sävyyn. Mikkeliläisseuran omat konkreettiset toimet loistavat viestistä poissaolollaan. 

Jukurit kertoi tiedotteessa uusista fanituotteista ja lippupaketeista, joiden avulla seuran toimintaa voi tukea. 

– Ei "torille" voi lähteä hattu kourassa myymään tilpehööriä. Ei se niin voi olla, että vedotaan kannattajiin ja jätetään kertomatta, että mikä on seuran suunnitelma. Tämä oli nyt jopa "heimoa" syyllistävä viesti. Otetaan oikeudeksi puhutella yhteisöä ja vedetään se vessasta alas, Sihvonen jyrisee. 

Sihvonen sanoo, että Jukurien viestistä puuttuu kaikki turva ja uskottavuus siitä, että seura tietää, miten se alhostaan aikoo selvitä. 

– Tämä oli täydellinen rimanalitus. Se kielii siitä, että joko siellä on hirmuinen hätä tai osaamattomia tekijöitä. Luultavasti molempia, Sihvonen tilittää.

Jukurien hätähuuto asettaa Sihvosen mielestä koko SM-liigan nyt erityisen kiusalliseen valoon.

– SM-liigan pitäisi antaa Jukureille sakko. Näinä päivinä, kun käydään sarjan tulevaisuudesta valtavaa keskustelua, niin yksi tulee ja ilmoittaa, että aletaan jotain rättikauppaa käymään. Samaan aikaan pyydetään Jokereilta 3,8 miljoonaa liigaosakkeesta, Sihvonen parahtaa.

– Liiga on aivan täynnä ruvella olevia seuroja. SaiPa, HPK ja nyt Jukurit. TPS maksattaa vuorineuvoksilla hommansa. Pelicansilla on laskut maksamatta. Suljettu sarja ajaa nyt päin seinää. Se on kohtalon hienoa ironiaa, että tulee vielä tällainen piste tähän Jukurien viestin muodossa. Nyt se vyöry käy yli SM-liigan toimiston. Surullista tämä on. Tätä lausuntoa ei ole mukavaa antaa. Jääkiekkoihmisenä huolettaa. 

MTV Urheilu on tuloksetta tavoitellut Jukurien toimitusjohtajaa Antti Laaksoa kommentoimaan seuran taloustilannetta. 

Jukurit-tähti Niko Huuhtanen naureskeli vastustajan paidan repimistä 1:06
Jukurien Niko Huuhtanen on Liiga-kauden valovoimaisimpia tähtiä – hyökkääjä kertoi taannoin erikoisesta tempauksestaan 

Lue myös:

    Uusimmat