Jukka Jaloselta tukistusta Leijonien ratkaisuosastolle – "Huolimatonta, heikoin osa-alue"

Leijonien maalinteko ja etenkin ylivoimapeli tökki Ranskaa vastaan. Voitto irtosi helpohkosti lukemin 3-0.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi – Saksa tiistaina 21.5. klo 13.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Suomi sai ottelussa kuusi ylivoimaa, muttei ainuttakaan maalia. Tärkeä ratkaisuosasto oli siis liian heikko. Ensimmäisessä erässä Ranska otti kolme kakkosta ja Leijonat kyllä sai painetta, mutta viimeinen silaus oli kateissa. Tämän myönsi myös päävalmentaja Jukka Jalonen.

– Se oli huolimatonta, meidän heikoin osa-alue kyllä. Vaikka paikkoja oli kymmenkunta siinä, mutta ei tehty. Siinä oli selkeää huolimattomuutta ja se on ainoa, mistä voi pelaajia tukistaa, Jalonen sanoi.

Avauserässä Leijonat painoi 20 laukausta kohti maalia ja tolpatkin kilisivät. Ottelun edetessä tahti vetojen suhteen laantui, mutta Suomi teki joka erään maalin ja oli suvereeni voittaja.

– Vähän tehotonta oli, mutta välillä se menee niin. Kuitenkin teimme enemmän maaleja kuin vastustaja, Jalonen sanoi.

– Pelaajat kun eivät ole robotteja, niin heitä ei pysty kauko-ohjaimella ohjaamaan. Kyllä he tekevät kaikkensa sen eteen, että maaleja tulisi. Joskus menee vähän puristamiseksi, kun rentous puuttuu, mutta lähtökohta meillä on se, että menee vähän maaleja omiin, mikä tarkoittaa sitä, ettei tarvitse kovin montaa tehdä voiton eteen, hän jatkoi.


Lue myös:

    Uusimmat