Mikael Granlund linjasi selkeimmän syyn Leijonien Tanska-tappioon – "Ei tämä ikinä ole paraatimarssia"

Leijonien kapteenin Mikael Granlundin mielestä Tanskalle kärsitty 2-3-tappio tiivistyi kamppailupelaamisessa.

MAINOS

Kanada–Suomi

Lauantaina klo 21.10 MTV3:lla ja C More Sport 1:llä. Studio-osuus jo klo 20.00 C Morella ja klo 21.00 Maikkarilla!

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Pääkuvan videolla huippuhetket Suomi-Tanska-ottelusta.

Granlundin mukaan Leijonilta puuttui pauhaavan kotiyleisön edessä viimeinen puristus. Hän huomautti, että neljäs peli viiteen päivään näkyi pelaamisessa.

– Kun tuli irtokiekkoja ja kamppailuita, emme olleet tarpeeksi nopeita niihin. Vaikka ensimmäinen meni, toista äijää ei saatu tarpeeksi nopeasti sinne. He voittivat sen seuraavan kamppailun tai seuraavan irtokiekon ja sitten mentiin taas toiseen päähän, Granlund linjasi.

– Niissä kun pystytään parantamaan, pystymme paremmin hyökkäämään, hän jatkoi.

Leijonien alku kisoissa oli sensaatiomaisen raikas, mutta Tanskaa vastaan sama homma ei toiminut. Pelaajat olivat paineistuksissa liian usein sen riittävän sekunnin murto-osan myöhässä ja toisaalta Tanska pelasi viisaasti ja tukki keskialueen. Leijonien riemumarssiin tuli nyt selvä muuri.

– Ei tämä ole ikinä paraatimarssia. Tämä on jääkiekkoa, joskus hävitään ja joskus voitetaan. Kaikki kunnia vastustajalle, he pelasivat erinomaisen pelin ja ottivat voiton tänään, Granlund sanoi.

– Pelissä oli paljon hyvääkin. Tänään oli ensimmäinen kova testi ja jäimme vähän vajaaksi. Koitimme saada painetta, mutta olimme pikkuisen stepin jäljessä.

Kahden välipäivän jälkeen Leijonilla on alkulohkovaiheen kovin haaste, kun vastaan tulee Kanada.

Lue myös:

    Uusimmat