Jukka Hildénin ja Chachi-rakkaan keskustelu sosiaalisessa mediassa hämmensi ulkomaalaisia faneja: "Mitä kieltä te puhutte?"

0:51
Tällainen on Duudsonit-remmistä tutun Jukka Hildénin puoliso Chachi Hildén.

Chachi Hildén julkaisi kuvan pyöristyneestä raskausvatsastaan. Jukka Hildénin kommentti sai kuitenkin pian aikaan uteluja. 

Duudsonit-porukasta tuttu Jukka Hlidén ja hänen vaimonsa Chachi Hildén odottavat toista lastaan, he ilmoittivat asiasta viikonloppuna Instagramissa. 

Nyt Chachi julkaisi Instagram-tilillään itsestään kuvan, jossa hänen pyöristynyt vauvavatsansa näkyy. Päällään naisella on musta mekko, jonka on ohut vyö. Leninki laskeutuu kauniisti vatsan päälle. 

– Toin vauvavatsan syntymäpäivilleni. Kiitos aviomiehelleni siitä, hän ei tee pelkästään tästä, vaan jokaisesta päivästä minulle erityisen. Olen niin onnekas, että voin juhlistaa syntymäpäivääni perheeni kanssa + yksi on heistä vatsassani. Jälleen on kulunut yksi vuosi, mutta voin sanoa rehellisesti, että opin niin paljon kuluneen vuoden aikana ja olen onnellisin, mitä olen koskaan ollut, Chachi kirjoittaa. 

Voit selata kuvia sen vasemmalta. 

Kuva on kerännyt muutamassa päivässä yli 200 000 tykkäystä ja miltei 1000 kommenttia. Yksi kommentoijista on Chachin aviomies Jukka. 

– Minä rakastan sinua ja kiitos kaikesta, ihan kaikesta, mitä olet elämääni tuonut! Sä oot ihan täydellinen, ja mä halkeen onnesta joka päivä, Jukka ylistää puolisoaan. 

Meksikosta kotoisin oleva, Yhdysvalloissa pitkään asunut Chachi on vastannut hyvällä suomen kielellä takaisin viestiin. 

– Saat sydämeni pakahtumaan onnesta! Rakastan sinua ja kiitos, kun täytät elämäni ilolla ja riemulla! Chachi ylistää. 

Chachilla on vankka faniryhmä, sillä hän on tunnettu tanssija ja YouTube-tähti maailmalla. Hänen 1,7 miljoonasta seuraajasta vain osa ymmärtää suomen, ja he ovatkin äityneet heti utelemaan, mitä kieltä pariskunta oikein puhuu. 

– Mitä kieltä puhutte? Eräs seuraaja ihmettelee ja saa vastauksen toiselta somekäyttäjältä. 

– Tyypit, haluan tietää, mitä oikein puhutte keskenänne!, Seuraaja kirjoittaa malttamattomana. 

– Tyypit, puhukaa pliis englantia, yksi faneista kirjoittaa. 

Chachi kertoi kesällä YouTube-kanavallaan sen, miten on oppinut suomea. 

– Ne jotka eivät tiedä, opettelen suomea Pipsa Possusta, hän nauroi. 

Chachi paljasti myös opiskelleensa suomea Los Angelesissa

– Ymmärrän enemmän, kuin osaa puhua. Rakastan Suomea ja tyttäreni oppivan. Kiitos miehelleni avusta, hän totesi videolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja