Jukka Haapalainen TTK-tuomareiden antamasta palautteesta: "Jos ne eivät ole kunnossa, tanssi ei näyttäydy oikeanlaisena"

Tuomari Jukka Haapalainen:"Hyvin ovat kehittyneet, ne jotka ovat kehittyneet" 3:52
Mitä mieltä Haapalainen on uusista pareista? Katso haastattelu!

Jukka Haapalainen kommentoi TTK-kauden seitsemättä livelähetystä MTV Uutiset Livessä.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan seitsemännessä livelähetyksessä nähtiin lämpöä ja tunteita, kun jakson teemana oli rakkaus. 

Tuomari Jukka Haapalainen saapui kommentoimaan lähetystä tuoreeltaan MTV Uutiset Liven haastatteluun.

– Aina kun tuodaan teema ja ihmiset avautuvat omista tunnoistaan, se tuo siihen oman lisävireen. Tottakai, kun tanssissa ollaan muutenkin herkillä, se herkistää vielä enemmänkin. Tuntuu, että nyt mentiin tosi hienosti rakkauden eri ilmentyminen laidasta laitaan. Kiva, että rakkaus ei esittäydy vain ruusunpunaisena, pinkkinä tai hattarana, vaan sieltä löytyy sävyjä. Parit olivat oivaltaneet tosi hyvin aiheen, Haapalainen summaa jaksoa. 

Jaksossa tuomarit antoivat tuttuun tapaan paljon rakentavaa palautetta tansseista. Kaksi paria nappasi kuitenkin täydet kymppirivit esityksistään. Haapalaisen mukaan kisaajissa näkyy kehitystä. 

– Aika hyvin ovat kehittyneet ne, jotka ovat kehittyneet. On tullut paljon parannusta juuri näihin asioihin, joita aina haetaan. Kuulostaa vähän tylsältä, kun aina puhutaan asennosta, jalkatekniikasta, nousuista ja laskuista, jalkaterästä ja niin edelleen, mutta ne ovat sen tekniikan peruskivet. Askeltyyppi on yksi niistä asioista, joka kantaa tanssia lajinomaisesti ja nimenomaan sen tanssin mukaisesti. Jos ne eivät ole kunnossa, tanssi ei näyttäydy oikeanlaisena, hän perustelee. 

Mikä oli illan viihdyttävin esitys? Katso koko haastattelu ylhäältä!

Katso myös muut tuomareiden analyysit: 

Jukka Haapalainen kommentoi illan tanssirupeamaa – tämä tanssipari sykähdytti päätuomaria eniten 2:26
Jukka Haapalainen kommentoi illan tanssirupeamaa – tämä tanssipari sykähdytti päätuomaria eniten

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat