Jorma Uotinen paljastaa, mitä tuomarit odottavat kisaajilta: "Vaadimme aina ehdotonta..."

Jorma Uotinen kommentoi TTK-kauden kahdeksatta livelähetystä MTV Uutiset Livessä.

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjassa nähtiin oikea hittikimara, kun jakson teemana olivat Suomi-hitit. Heti lähetyksen aluksi lavalla nähtiin erikoisnumero, jossa olivat Jukka Haapalainen yhdessä puolisonsa Sirpa Suutari-Jääskön sekä TTK-tuomari Jorma Uotisen kanssa. 

Lähetyksen päätteeksi tähtiparit pääsivät näyttämään taitonsa erikoistehtävässä. Uotinen saapui MTV Uutiset Liveen heti suoran lähetyksen jälkeen arvioimaan illan suorituksia. 

– Tänään nähtiin todella hulppeita esityksiä. Varsinkin tämä Vesa-Matti Loiri -potpuri oli aivan hulppea kokonaisuudessaan ja osoitti suurta rohkeutta, kekseliäisyyttä, ja uskaliaisuutta näiltä koreografeilta ja pareilta. Hyvin heittäytyivät tehtävän luonteeseen. Myös varsinaisissa numeroissa oli tosi onnistuneita versioita, hän summaa. 

Jaksossa kaikki esitykset eivät kuitenkaan menneet täysin suunnitelmien mukaan. Sonja Kailassaari unohti useampaan otteeseen askeleet aina tanssin aikana.

– Hän yllättävän hyvin kuitenkin aina sai kiinni. Vaikka tällaista putoamista voi tapahtua kenelle tahansa, yhtälailla ammattilaiselle. Hän oli jotenkin hirveän sympaattinen, kun kauhistui ja näytti sen siinä. Se herätti sellaisen lämmön tunteen aallon. Minusta hän kuitenkin nosti, eikä pudonnut ihan täysin. Viime kerralla Mikolle tapahtui ihan samanlainen yhtäkkiä kesken numeron, Uotinen muistelee. 

Mitä pidemmälle kisassa edetään, sen kovemmaksi vaatimustaso nousee. Uotisen mukaan tuomaristo odottaa pareilta yhtä asiaa ylitse muiden.

– Vaadimme aina ehdotonta keskittymistä. Se on avain tässä. Olen usein sanonut, että kun esitys on ohi, on myöhäistä ajatella, mitä piti tehdä, hän kuvailee. 

Kenellä on ollut suurin harppaus tansseissa? Miten kausi eroaa muista? Katso koko haastatelu ylhäällä olevalta videolta!

Katso myös muut tuomareiden analyysit: 

Jukka Haapalainen kommentoi illan tanssirupeamaa – tämä tanssipari sykähdytti päätuomaria eniten 2:26
Jukka Haapalainen kommentoi illan tanssirupeamaa – tämä tanssipari sykähdytti päätuomaria eniten

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat