Mainos

Juhlista palaamassa ollut nuorukainen pahoinpideltiin rajusti kotirapun edessä – ”Vammoja ei voi pitää lievinä”

20-vuotias mies pahoinpideltiin sairaalakuntoon Espoon Otaniemen Teekkarikylässä varhain lauantaiaamuna.

Vuonna 1996 syntynyt mies oli ollut palaamassa ystävänsä juhlista, kun hänet jostain syystä pahoinpideltiin aivan kotinsa edustalla Otakaari 18:n kohdalla. Epäilty pahoinpitely sattui varhain lauantaiaamuna noin kello 4-6:n välisenä aikana.

– Hän on poistunut hyvässä järjestyksessä illanviettopaikasta ystävänsä luota tarkoituksenaan kävellä kotiin. Tässä kotimatkalla on sitten jotain tapahtunut, komisario Lauri Hakkala Länsi-Uudenmaan poliisista kertoo MTV Uutisille.

Toistaiseksi pahoinpitelyn motiivista ei ole tietoa. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Länsiväylän mukaan uhrilta ei viety mitään, joten ryöstöstä ei ole kyse. Poliisi ei asiaa vahvista, koska uhria ei ole vielä kuulusteltu.

Länsiväylän haastatteleman uhrin sisaren mukaan nuorukaisella on muun muassa kallonpohjanmurtuma ja vammoja toisessa poskessa.

Poliisin mukaan miestä on todennäköisesti lyöty, mutta myös mahdollisesti potkittu.

– Vammoja ei voi pitää lievinä, pahoinpitely on ollut vakavaluontoinen. Uhri oli vammojen takia hoidettavana sairaalassa, mutta on tietojemme mukaan päässyt jo pois.

Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.

Toistaiseksi tekijästä tai tekijöistä ei ole tietoa. Poliisi kaipaakin havaintoja tapahtuneesta osoitteeseen: vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.