Viisikymppinen mies löi metalliputkella tuntemattomia Tampereen yössä – poliisi tutkii

Poliisi kertoo, että Sisä-Suomen poliisilaitokselle tuli keskiviikkona varhain aamulla kello 4.21 hälytystehtävä Tampereen Hämeenpuistoon miehestä, joka oli lyönyt metalliputkella sivullisia. 

Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että mies oli lyönyt metalliputkella henkilöä, joka makasi maassa. Uhri oli ollut liikkeellä polkupyörällä.

Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan epäillyn lähistöltä ja hänet otettiin kiinni. Poliisi taltioi myös epäillyn tekovälineen. Ensihoito antoi uhrille ensiapua ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. 

Paikalla poliisille selvisi myös, että epäilty oli lyönyt kahta muutakin henkilöä Hämeenpuistossa. He loukkaantuivat lievemmin ja heidät kuljetettiin sairaalahoitoon. Epäilty oli yrittänyt lyödä yhtä paikalle auttamaan tullutta sivullista, mutta hän pääsi pakenemaan tilanteesta. 

– Uhrit ovat aikuisia miehiä ja naisia. Uhrit valikoituivat täysin sattumanvaraisesti, eivätkä osalliset tunteneet toisiaan entuudestaan. Tapahtumia ei edeltänyt minkäänlainen riita tai erimielisyys, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Laakso

Poliisi tutkii tapahtumia tämän hetkisten tietojensa mukaisesti kahtena törkeänä pahoinpitelynä, pahoinpitelynä ja pahoinpitelyn yrityksenä. 

– 1970-luvulla syntynyttä epäiltyä tullaan esittämään vangittavaksi. Poliisi jatkaa esitutkintaa ja asianosaisten kuulusteluja. Tässä vaiheessa emme voi tiedottaa enempää asiasta, toteaa Laakso. 

Lue myös:

    Uusimmat