Juhli Carrie Bradshaw'n tyyliin – kokeile näitä drinkkejä!

Haluatko nauttia drinkeistä kuten Sinkkuelämää-sarjan upeat naiset? Delish.com listasi kymmenen drinkkiä, joita Carrie, Miranda, Charlotte ja Samantha suosivat.

Juotko aina samoja drinkkejä, kun olet ulkona juhlimassa? Ota Sinkkuelämän ihanista naisista mallia ja kokeile näitä superseksikkäitä cocktaileja! Drinkkien reseptit löydät linkin takaa.

Kirsikkacosmo

Carrien ja kumppaneiden kestosuosikki on legendaarinen Cosmo. Kuluneesta drinkistä tulee mielenkiintoinen, kun vaihdat karpalomehun kirsikkaan. Katso resepti.

Forgotten Fruit

Carrie joutui tekemään vaikean valinnan seksikkään Kihon ja rennon Aidanin välillä. Pohdi elämän suuria kysymyksiä hyvän drinkin äärellä! Tarvitset tähän juomaan muun muassa Absolutin Mandarinia ja Midoria. Koristele tuoreilla mansikoilla. Katso resepti.

French-75

Carrie muutti Parisiin taiteilija Petrovskyn kanssa, mutta suhde ei toiminut. Ranska on onneksi aina lähellä Carrien sydäntä. Kokeile tätä raikasta drinkkivaihtoehtoa! Katso resepti.

Naughty Girl Scout -cocktail

Tämä drinkki sopii Samanthan kaltaisille naisille, joista löytyy tuhmempikin puoli. Tämä kermainen cocktail yhdistää muun muassa Creme de Menthea ja Kahlúa-liiköriä ja sopii hyvin jälkiruokadrinkiksi! Katso resepti.

Manhattan

Manhattan on tyylikkäiden ja viisaiden naisten cocktail ja ehdoton klassikko, onhan se nimetty New Yorkin vaikutusvaltaisimman alueen mukaan. Tämä cocktail toimii aina. Katso resepti.

Kiinanruusutee vodkalla ja sitruunalla

Oletko suloinen ja naisellinen persoona, kuten rakastettava Charlotte? Tämän drinkin inspiraationa onkin toiminut Sinkkuelämää-sarjan konservatiivisin roolihahmo! Sekoita yrttiteehen vodkaa, sitruuna ja limeä. Katso resepti.

Lemon-Orange Fizz

Charlotte unelmoi äitiydestä koko sarjan ajan, joten sen kunniaksi listalle täytyi nostaa myös yksi alkoholiton cocktail. Katso resepti.

Brainstorm

Älykäs ja nokkela Miranda toimii tämän drinkin innoittajana. Brainstorm sopii hyvin rentouttamaan pitkän työpäivän jälkeen. Drinkissä sekoittuu irlantilainen viski ja makea, yrttilikööri. Katso resepti.

Espresso Martini

Sinkkuelämään naiset tasapainottelevat työn, uran ja rakkauden välillä, joten ei ihme, jos yöunet jäävät vähiin. Piristäydy kahvicocktaililla, joka sisältää espressoa, suklaista vodkaa ja Kahlúa-likööriä. Katso resepti.

Cucumber-Lemonade Chiller

Sinkkuelämään hahmot viettävät uusimmassa elokuvassa aikaa kuivilla aavikoilla, jonne tämä drinkki sopii loistavasti! Kylmä, virkistävä cocktail pitää sisällään kurkkua, tuoretta rosmariinia ja giniä. Sekoita mukaan runsaasti jäämurskaa! Katso resepti.

MTV3/Helmi

Lähde: Delish.com

Kuvat: Pääkuva WireImage/AOP, muut kuvat Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat