Juhlat tiedossa? Tee niistä omaperäiset upeilla koristeilla

Onko sinulla esimerkiksi ystäväsi kolmekymppiset tiedossa? Tee juhlista ikimuistoiset hyödyntämällä kuvia vuosien varrelta.

Valokuvat ovat aina ihania muistoja, mutta usein ne pölyttyvät valokuva-albumeissa tai laatikoissa.

Seuraavia juhlia järjestäessäsi kannattaa teemaan sopivat kuvat napata käyttöön ja valmistaa niiden avulla ikimuistoisia ja hassuja koristeita. Koristeita tehdäksesi voit käyttää joko alkuperäisiä kuvia tai tulostaa kuvista esimerkiksi mustavalkoisia versioita.

Pöytätabletti

Pöytätabletin valmistamiseen tarvitset tavallista valkoista kartonkia, sakset, teippiä ja halutessasi myös mustaa kartonkia. Leikkaa valkoisen paperin reunoihin haluamiasi kuvioita. Tämän jälkeen teippaa aiheeseen sopiva valokuva paperin reunaan koristeeksi.

Halutessasi voit myös reunustaa valokuvan mustalla paperilla, jotta kuva nousee entistä enemmän esille.

Koristeellinen juomapullo

Juhlien aikana tarjoillaan usein viiniä tai limsaa, joten käytä hieman aikaa valmistaaksesi pulloista omaperäisiä.

Irrota pulloista etiketit lämpimän veden avustuksella ja kiinnitä sitten valokuva pulloon kaksipuolisen teipin avulla.

Juhlakoriste

Täyttääkö ystäväsi 30 vuotta? Valmista saksien, valokuvien, pahvin ja teipin avulla hänelle ihastuttava koriste. Leikkaa pahvista numero 30 tai muutoin teemaan sopiva kuvio ja teippaa siihen kiinni valokuvia vuosien varrelta.

Koristeen kannattaa olla melko suuri, jotta et joudu leikkaamaan valokuvia liikaa. Kyseisen koristeen voi myös kiinnittää roikkumaan kattoon, mutta tällöin tarvitset myös narua.

Rintapinssi

Rintapinssi on helppo valmistaa, joten sen voi joko tehdä vain juhlakalulle tai sitten koko juhlapoppoolle juhlien koosta riippuen. Rintapinssin valmistamiseen tarvitset hakaneulan, kartonkia, liimaa ja valokuvan.

Leikkaa kartongista sopiva pienikokoinen pala. Laita sen päälle sitten liimaa ja aseta se hakaneulan väliin, niin että hakasen avaaminen edelleen luonnistuu. Aseta tämän jälkeen mieluisa valokuva liiman päälle ja anna sen kuivua rauhassa esimerkiksi painavien kirjojen alla.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat