Juha Veijonen: Todella ihmeellistä, jos minut nähdään vielä Vareksena

Näyttelijä Juha Veijonen kertoi MTV3.fin Viihdeuutisille, että jotain todella ihmeellistä pitäisi tapahtua, jotta hänet nähtäisiin jälleen Vareksen roolissa.

Juha Veijonen nousi alkuvuodesta 2010 otsikoihin saatuaan potkut Vareksen roolista. Loppiaisena ensi-iltansa saavassa Vares-Pahan suudelma -elokuvassa Vareksen roolissa nähdään Antti Reini. Näyttelijä Juha Veijonen oli maanantaina Turussa elokuvan kutsuvierasnäytöksessä. Veijonen ei kuitenkaan tunnusta havittelevansa roolia takaisin hänelle.

– Maanantaina Antin kanssa pussailtiin ja halailtiin, ollaan hyviä frendejä ja olen vilpittömästi ylpeä hänen suorituksestaan Vareksena. Odotan mielenkiinnolla jatkoa. Antti tekee omannäköisen Vareksen ja minä tein omannäköisen Vareksen, aivan niin kuin James Bond -näyttelijätkin tekevät Bond-hahmoistaan, Veijonen naurahtaa.

Veijonen kertoo muistelevansa omia Vares-roolejaan hyvällä, mutta miehen suunta on nyt eteenpäin.

– Jotain todella ihmeellistä pitäisi sattua, jotta olisin jälleen Vares. Antti on nyt Vares ja piste. Mulla on omat kujeet ja tulevaisuudessa yhteistyö Solar Filmsin kanssa tulee jatkumaan, Veijonen vakuuttaa.

Keväällä Veijonen nähdään MTV3-kanavan Linnan tähdet -sarjassa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat