Veijonen valmis Reinin tylytettäväksi: Aiomme ruoskia urakalla

Näyttelijä Juha Veijonen osallistuu lauantai-iltana tilaisuuteen, jossa muun muassa hän ja Antti Reini irvailevat toistensa kustannuksella.

Amerikassa roustaamisesta on tullut suuri villitys ja sen tarkoitus on kunnioittaa henkilöä kuittailemalla ja kettuilemalla hänelle kaikella rakkaudella. Nyt roustaaminen eli humoristinen irvailu on levinnyt myös Suomeen. Alkuvuodesta MTV3:n Putous-viihdeohjelmassa nähtiin myös roustausta, kun muusikko Neumann otti vastaan humoristista tylytystä näyttelijöiltä. Marraskuussa puolestaan entinen mäkikotka Matti Nykänen astelee lavalle roustattavaksi Helsingissä.

MTV3.fi tapasi lauantaina Suomen Olutmestari 2014 -kilpailun finaalissa Helsingissä näyttelijä Juha Veijosen, joka kertoi suuntaavansa illaksi Turun Linnateatteriin tylytettäväksi.

– Siellä on Vares-roast, jossa muun muassa Reinin Antti, minä ja Lola Wallinkoski tylytämme toisiamme. Kaikella rakkaudella ja huumorilla, mutta kyllä me oikein kunnolla auomme päitämme.

Juha Veijonen nähtiin Vares-elokuvien yksityisetsivä Jussi Vareksena vuosina 2004 ja 2007. Veijosen jälkeen Vareksen saappaisiin astui näyttelijä Antti Reini. Kollegat ovat tunteneet toisensa jo pitkään.

– Olemme hyviä ystäviä, ihan rakkaita frendejä 20 vuoden takaa. Olemme me tälle etukäteen naureskelleet, mutta saapa nähdä. Kyllä me lupasimme, että ruoskimme toisiamme ihan urakalla, Veijonen nauraa.

Veijonen uskoo selviävänsä tiukasta illasta kunnialla, herkästä luonteestaan huolimatta.

– Olen ehkä ulkoisesti kovan näköinen kundi, mutta olen oikeasti aika herkkä kaveri, että saapa nähdä.

Veijosella riittää syksyllä kiireitä niin Taivaan tulet -televisiosarjan kuin uuden, englanninkielisen näytelmän työstämisessä.

– En ole koskaan näytellyt englanniksi, mutta olen jo aika lailla opetellut uutta.

Lue myös:

    Uusimmat