Juha Tapio järjestää uransa isoimman tilaisuuden – kertoo tapahtumasta Uutisaamussa: "En ole tajunnut itsekään, kuinka kovasti olen odottanut tätä"

8:08
Juha Tapio kertoo suurkonsertista Uutisaamussa.

Artisti Juha Tapio järjestää Tampereella konsertin ensi syksynä.

Kahden vuoden musiikkitauolta palannut artisti Juha Tapio kertoo Uutisaamussa järjestävänsä syksyllä 2022 Elossa-nimisen suurkonsertin Tampereen Ratinassa.

– Noustaan takaisin ratsaille ja palataan lavoille. Olen innoissani. En ole tajunnut itsekään, kuinka kovasti olen odottanut tätä, Tapio kertoo Uutisaamussa. 

Mies julkaisi viikko sitten musiikkia kahden vuoden tauon jälkeen. Tauon aikana artisti on päässyt viettämään paljon aikaa perheensä kanssa. 

– Maankiertäjälle arki on juhlaa. Sellaiset asiat joita on joutunut tinkimään vuosien varrella – ihan jo sekin, että herää sunnuntaiaamuna virkeänä laittamaan perheelle aamupalaa, kun ei ole ajanut koko yötä jostain. Nämä ovat olleet minulle ihan elämyksiä, mies kuvailee. 

Elossa!-konsertti järjestetään 6.8.2022 Tampereen, Ratinan stadionilla.

Katso koko haastattelu videolta!

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja